Soa of aids door wondje op vinger?

  • #1

    Beste,

    Ik heb afgelopen weekend sex gehad met een vrouw die gewoon aangeeft dat ze schoon en ziektevrij is maar alsnog heb ik me twijfels omdat ik haar nog niet zo goed ken. Ik heb sex met condoom gehad, waarbij sprake was van extreem vagina sap van deze dame. Op een gegeven moment zat heel mijn tshirt onder de sap. Uiteindelijk is de condoom gelukkig op mijn penis gebleven, ook nadat ik was klaargekomen bleef ze doorgaan. Op dat moment heb ik met mijn vingers deze condoom vastgehouden zodat ie niet in de vagjna bleef hangen. Ik heb eigenlijk 2 vragen.

    Ik heb deze dame in kwestie lopen vingeren met 2 vingers, waarop kleine wondjes waren van verhuizingen etc. Deze wondjes waren njet zo oud maar volgens mij wel kleine beschermingslaag al op de wondjes. Zou ik soa/aids kunnen krijgen van deze actie van me?

    En is het mogelijk dat de vagina sap, mocht ie in mijn condoom gedrongen zijn en in mijn eikel gekomen zijn, ook geslachtsziektes kan geven?

    Ik hoop op een antwoord. Bedankt voor de moeite alvast.

     

    Groet,

     

    Stres

    Reageer
    #2

    Zo krijg je geen HIV

    Reageer
Reageer op: Soa of aids door wondje op vinger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief