Sperma op kleding

 • #1

  Hoi John (en/of iemand anders),

  Ik heb een korte vraag over iets wat mij is overkomen vanmiddag.

   

  Ik had orale seks met iemand (gevend en ontvangend, voornamelijk gevend) en dit is zonder condoom gebeurt. Ik heb er uiteraard wel voor gezorgd dat ik geen sperma in mijn mond kreeg dus vlak daarvoor gewoon gestopt en hij kwam dus klaar en een klein deel daarvan komt op mijn kleding en de rest veegde hij op met een handdoek, deze handdoek en kleding heb ik vanmiddag gelijk nog gewassen. Ik heb dus de handdoek en de kleding aangeraakt voordat ik die in de wasmachine deed.

  Geeft dit een risico op hiv? Misschien heb ik daarna wel mijn gezicht aangeraakt ofzo ik weet het niet meer. Ze hebben het ook vaak over dat het in je ogen kan komen en je dan alsnog hiv krijgt. Hij zei wel dat hij PREP gebruikte maar ik heb toch voor zekerheid gekozen en dus veilig gedaan (denk ik).

   

  Voor de rest van de soa's weet ik: dat is wel risico. Heb wel van te voren subtiel gekeken en ik zag geen zweer (syfilis), bulten of andere dingen die vreemd zouden zijn.

   

  Dank alvast voor de inspanning.

  Reactie
  #2

  Ik ben zelf ook een jongen trouwens (voor anderen die mijn ip niet kunnen zien)

  Reactie
  #3

  Dat is toch geen HIV risico ! Je slaat een beetje door. Je zou toch echt naar een psycholoog moeten gaan

  Reactie
  #4

  Ok├ę, krachtige opmerking ­čśů. Dan hoef ik er niet meer over na te denken. Ik dacht het alleen omdat je verhalen leest dat sperma in je oog kan komen en je dan ge├»nfecteerd kan worden snap je. Dacht als er iets op mijn kleding kwam kan er wellicht ook wel wat in mijn oog zijn gekomen....

  Ik ben echt als de dood voor HIV snap je omdat ze bij GGD ook altijd vinden dat ik hoog risico persoon ben en ik steeds uitgebreid getest wordt iedere keer als ik kom zelfs al heb ik er geen risico op gelopen.

  Ging wat ver misschien ja. Lijkt alsof ik je in de maling neem maar is niet zo sorry haha. In ieder geval bedankt.

  Reactie
  #5

  O ja, ik ben me er wel bewust van dat ik af en toe beetje doordraai. Ergens weet ik wel dat een normaal persoon niet over dit soort dingen nadenkt na ''maar'' een orale seks afspraak...

  Reactie
  #6

  Joh.. ik weet dat je me niet in de maling neemt hoor. Maar als een beetje seks me zo onrustig zou maken, had ik er geen zin meer in ­čśů

  Reactie
  #7

  Dat is dus echt waar..

  Dat was dus ook de reden waarom ik maanden niks heb uitgevoerd.

  Ik weet nog een gesprek met een arts van de GGD een hele tijd geleden. Ik zei toen heb oraal zonder condoom gedaan en anaal met. Zegt zij ''nou, dan heb je het toch heel veilig gedaan??'' Ik krijg die omschakelingen naar dat ''chille'' manier van denken maar niet gemaakt. Genieten van het leven zit er zo niet in dat weet ik ook wel.

  Jij bent zorgprofessional en zelfs jij zou je niet zo'n zorgen maken in mijn situatie en je weet er ALLES van. Maar het komt wel goed dank je wel nogmaals je bent erg behulpzaam als ik me ergens zorgen over maak. Zoals je eerder al zei kon ik mezelf maar zo geruststellen als dat ik bij anderen doe. Fijn dat je gelooft dat ik je niet in de maling neem. Het kan nog erger hoor lees soms dingen hier waar ik spontaan de slappe lach van krijg. Niet beledigend bedoeld.

  Reactie
  #8

  Hoi John,

  Heb je hulp nodig. Ik heb zelf al gekeken maar als het aan mij ligt zie ik niks maar ik heb graag zekerheid door iemand die er verstand van heeft.

  Ik had vanochtend opeens last van heesheid/droge keel. Deed ook beetje pijn. Als het vanochtend begon is het slechts 19 uur na de gemeenschap en dat is volgens mij veel te weinig voor klachten van een eventuele soa. Ook heb ik last van mijn kaak. Hoe ik denk dat dat misschien komt zal ik verder niet op ingaan, dat is vrij eenvoudig.. Van ongerustheid toch maar even een fotootje gemaakt van de keel. Hoe herken je een soa in je keel? Moet je dan rode plekken zien? Het voelt aan alsof ik mijn keel beschadigd heb maar er is niet duidelijk iets te zien.

   

  Dank.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Klachten van een soa kun je nog niet hebben. En ik zie ook niets in je keel. Waar de klachten van de keel vandaan komen kun je zelf wel bedenken neem ik aan...

  Reactie
  #10

  Dat was snel! Ok├ę dank je dan had ik gelijk. En ja, dat hoeft niet uitgelegd te worden inderdaad het ging meer om de heesheid en droge keel die spontaan kwam opzetten. Voel me beetje beroerd maar dat zal meer van het overmatige stressen komen waarschijnlijk.

  Reactie
  #11

  Ik denk het ook

  Reactie
  #12

  Ik denk dat ik al weet waar de droge keel/irritatie vandaan komt. Ik heb bij iemand in de auto gezeten die rookte. Kan ik zo'n klachten krijgen als niet-roker als ik dat dan inadem?

  Had ik ook in het verleden als kind weleens. Zodra ik sigarettenrook inadem krijg ik keelklachten.

  Reactie
  #13

  Dat zou kunnen. Maar orale seks kan ook de oorzaak zijn

  Reactie
  #14

  Ok├ę. Ach ja maakt toch niet meer uit. Is al veel minder nu waarschijnlijk morgen alweer weg. Kan ook een combinatie zijn van de twee. Dacht ook vergrote lymfeklieren te voelen in hals maar ik weet niet hoe dat voelt en voor de rest niks meer dus ik ga er voor de verandering eens rustig mee om haha.

  Na jouw antwoord (#3) heb ik nog eens de vraag bovenaan dit topic herlezen en daar schrok ik wel van ja. Slaat nergens op. Tijd dat ik het roer omgooi.

  Dank voor je antwoord.

  Reactie
  #15

  Kan het ook komen door uit je mond te ademen John? Het komt bij mij regelmatig voor dat ik voor mijn gevoel niet genoeg zuurstof binnenkrijg en dan haal ik diep adem en vaak moet ik zelfs uit mijn mond ademhalen omdat ik anders echt geen lucht krijg. Soms zo erg dat het anderen opvalt.

  Of dat iets met de stress te maken heeft weet ik niet maar ik weet wel dat ik vanaf de ochtend na de gemeenschap last heb van een geïrriteerde keel. Als het echt een soa zou zijn was dat beslist na 2 dagen pas voorgekomen.

  Heb nog eens de keel van binnen bekeken maar was weer niets te zien. Sterker nog, hij zag er volgensmij zelfs beter uit dan op de foto die ik eerder stuurde.

  Reactie
Reageer op: Sperma op kleding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief