HIV of andere aandoening door indirect contact met vaginavocht

  • #1

    Ik heb geen seks gehad, maar heb wel een vrouw gevingerd, hierna heb ik echter wel mijn handen gewassen waarna wij voor elkaar masturbeerden, mijn vraag is echter als haar vaginaalvocht op een wijze op mijn penis is gekomen, is er kans voor een infectie?

    Zelf probeer ik zo veilig mogelijk seksuele handelingen te ondergaan, maar toch blijft deze vraag rond mijn hoofd hangen. Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Zo loop je geen soa op en al zeker geen HIV

    Reageer
    #3

    Kan je een soa oplopen als je het condoom aanraakt waarmee je seks hebt gehad, een uur nadat je klaar was (vergeten condoom af te doen) en vervolgens alleen de onderkant van je piemel hebt aangeraak (dus niet de eikel).

    Reageer
    #4

    Zeer onwaarschijnlijk

    Reageer
    #5

    Hoe moet ik zeer onwaarschijnlijk zien? waar hangt dat vanaf? Moet het niet altijd slijmvliescontact zijn voor soa's zoals HIV, chlamydia en gonnoroe?

    Reageer
    #6

    Het is zeer onwaarschijnlijk dat je zo een soa oploopt

    Reageer
    #7

    Het gaat hier dan om opgedroogd vaginaal vocht, tussen aan raken van condoom en onderkant penis (gewoon de huid) zat ook eens tien minuten. Dan is het toch niet in contact geweest met mijn slijmvlies? Kunt u me hier aub wat meer over vertellen..

    Reageer
Reageer op: HIV of andere aandoening door indirect contact met vaginavocht


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief