Hiv??

  • #1

    Hallo,

    Ik heb me onbeschermd laten pijpen door een meisje die ik goed ken (Nederlandse afkomst, geen wonden oid) Kan het nu zijn dat ik hiv heb??? Ik maak me hier enorm zorgen over. Ik zag in andere topics dat Tandor en kep zeiden dat HIV niet kon door gepijpt worden, maar graag hoor ik van henzelf of dit inderdaad waar is.

    Sorry voor de stress, ik hoor graag van u

     

    Reageer
    #2

    Natuurlijk weet ik dat ik dit kan testen, maar als ik zeker weet dat dit niet nodig is stelt mij dit ook gerust!! Beter dat dan 6 weken in angst wachten

    Reageer
    #3

    De kans op HIV is niet erg waarschijnlijk.

    Reageer
    #4

    Niet erg waarschijnlijk? Is het dus niet of wel nodig om me te laten testen en me daar zorgen over te maken.

    Ik ben erg verbaasd aangezien er in het ene topic gezegd wordt dat de kans 0 is, daarnaast wordt er door soaaids.nl hetzelfde gezegd. Echter zegt u nu dus dat er wel degelijk een kan is???

    Reageer
    #5

    Ik heb gebeld met soaaids.nl en zij zeiden dat het eigenlijk niet eens kon in mijn situatie. Toch ben ik wel benieuwd waarom u denkt van wel?

    Reageer
    #6

    Dat bedoelde ik dus niet. Testen is niet nodig

    Reageer
Reageer op: Hiv??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief