(Wratjes?) pijn bij plassen, jeuk

  • #1

    Hallo allemaal,
    Dit is nieuw voor mij.
    Ik weet echt niet wat ik moet doen, dus ik vraag het hier.
    Ik ben 16 jaar.
    Een week geleden ongeveer heb ik seks gehad. Ervoor was er niks aan de hand, maar sinds die keer heb ik zo’n pijn.
    Ik heb net dus ontdekt dat ik allemaal héle kleine rondjes met een soort gaatje erin heb, wat wijst op wratten. Ik denk dus dat ik genitale wratten heb gekregen, maar de wratten zijn op zich best wel klein. Alleen het zijn meerdere. Mijn buitenste schaamlippen zijn een beetje opgezwollen en rood, maar de binnenste doen ook pijn. Ik heb jeuk en plassen doet echt pijn, ik voel de warmte van de plas en krijg al meteen een brandend/stekend gevoel.
    Ik weet dat ik naar de dokter moet, maar ik maak me zo druk om bepaalde dingen. Ten eerste schaam ik me als ik erheen moet omdat ik nog nooit zo erbij heb gezeten voor een dokter, en ik ben écht bang dat ze een eendenbek gaan gebruiken en wil dit liever niet. Ook heb ik zorgen over dat mijn ouders er achter komen, ik schaam me dood en dadelijk zien ze het op de rekening ofzo of als ik bij de apotheek nog bijvoorbeeld een zalfje moet halen.
    Als ik zit, voel ik het zelfs. En als ik opsta moet ik dat ook rustig doen. Ik weet gewoon niet wat ik nou moet. Ik vind het zo vervelend.
    Ik ga over 2 dagen een week naar Ibiza, en zie al tegenop de pijn die ik daar nog zal hebben tijdens het plassen. Maar misschien moet ik er even mee wachten.
    Wat moet ik nou? Ik ben zo radeloos 🙁

    Gr. Mij

    Reageer
    #2

    Ga met de klachten naar de huisarts. Het is moeilijk om er ongezien iets over te zeggen. Met niet gaan los je niks op. het lijken in ieder geval geen genitale wratten, die doen namelijk niet zeer.

    Reageer
Reageer op: (Wratjes?) pijn bij plassen, jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief