Pijn bij het plassen

 • #1

  Hoi,

  Ik heb een vriend en we hebben een aantal keer seks gehad. We doen het altijd met condoom maar orale seks en droogneuken eigenlijk niet.

  Sinds een aantal dagen ervaar ik na het plassen en hele erge steek. Ook was er wat bloed zichtbaar bij het afvegen. Ik heb een brandend gevoel en het gevoel dat ik de hele tijd moet plassen.

  Mijn vriend zegt dat hij geen soa kan hebben, maar toch maak ik me hier een beetje zorgen over.

  Ik weet niet goed wat het is en wat ik moet doen. Ik ga liever niet naar de huisarts... Ik hoop dat jullie me kunnen helpen of tips kunnen geven.

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je er toch verstandig aan doet om naar de huisarts te gaan. Je zou een urineweginfectie kunnen hebben. Laat dus in ieder geval je urine onderzoeken en toch ook maar een soa test doen

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Pijn bij het plassen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief