Hiv , syfilis, soa

 • #1

  ik een man van 25 jaarheb een vraag. Op 22-06-2018 heb ik met condoom beschermde orale en vaginale seks gehad met een vrouwelijke prostituée van een erkende seksclub. Wat zijn de kansen voor hiv en syfilis??. De reden dat ik dat vraag is omdat gelijk een dag erna. Heb ik kleine open sneetjes/scheuren stuk of 4 in mijn linkerlies(streek) gezien mijn linker lymfeklier was kleine beetje opgezet. Ik was naar de huisarts die kon geen soa vaststellen op basis van lichamelijke onderzoek vervolgens zou ik moeten wachten om te testen vanwege de testperiode. Maar toch maak ik me druk Zou dat syfilis kunnen zijn of een andere soa ondanks veilig vrijen met condoom. Ik heb verschillende foto’s gezien van syfilis op internet maar het lijkt niet daarop ver ervan geen beslag geen harde bodem of witte beslag of dikke knobbels in me lies. Dus ik weet het niet maak me wel heel erg druk is de kans groot dat syfilis is of toch heel erg klein

  Reactie
  #2

  Dat heeft met een soa helemaal niks te maken. je kunt een dag later geen symptomen van een soa hebben.

  Reactie
  #3

  beste tandor,  dus ik kan vanuit gaan dat er Niks aan de hand is ? Dus syfilis vrij enof soa vrij ?. Want ik heb ook vaste relatie kan ik dan wel gewoon zonder condoom seks hebben? Was de eenmalige veilige seks wel echt veilig lijkt echt niet op syfilis ?

  Reactie
  #4

  dat is gewoon een wondje.. niks van een soa

  Reactie
  #5

  @tandor dus lijkt niet op syfilis ofzo. En ik kan vanuit gaan geen soa opgelopen ofzo toch door veilig seks met condoom. sorry dat ik je zo vaak het zelfde vraag. maar komt door de stress ervan denk ik.

  Reactie
  #6

  Dat wondje heeft met een soa helemaal niks te maken. je kunt een dag later geen symptomen van een soa hebben. Dat is gewoon een wondje.. niks van een soa

  Reactie
  #7

  binnen hoelang zou zulke wondjes moeten genezen dan ?. En een ander vraag dus ik hoeft mij zelf dan niet te testen of toch wel ?

  Reactie
  #8

  Ik kan niet zeggen of jij eens ergens een soa zou kunnen hebben opgelopen. Maar dat wat op de foto te zien is, is niet van een soa.
  Hoelang de wondjes nodig hebben om te genezen kan ik zo ook niet zeggen

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Oké, maar nu zijn mijn linker lymfeklieren Waar de wondjes/sneetjes zijn ook kleine beetje opgezet geen knobbel of knobbles maar wel lichte zwelling met beetje trekpijn is dat een symptoom of wat anders, maar ik heb veilig seks gehad met de prostituée dan hoe kan ik een soa opgelopen hebben ? De kans daarvan moet toch heel klein zijn

  Reactie
  #10

  De lymfeklieren zetten op, omdat je wondjes hebt

  Reactie
  #11

  Ik heb ook plotseling sinds vandaag een kleine snee of gaatje in me tong zie foto alleen dat plekje is gevoelig en lichtelijke pijn als ik slik. niet me keel maar dat plekje. terwijl ik nooit orale seks heb gegeven aan de prostituée ook niet gekust ofzo kan dat syfilis zijn of een soa of herpes ?

  Reactie
  #12

  Je kunt dan zo toch geen soa in je mond oplopen van het bezoek aan de prostitué..... beetje ver gezocht vindt je ook niet?

  Reactie
  #13

  nee klopt bedankt voor alle info tandor. Is gewoon dat ik me druk maak daarom stel ik zoveel vragen over elke ding wat ik zie of krijg of voel. Bedankt voor je begrip en info. Nu maar afwachten tot ik kan testen dan. Maar had 1 laaste vraag ik heb een vast relatie zou het een probleem zijn om zonder condoom seks te hebben of toch wel met de condoom doen tot getest te zijn ??

  Reactie
  #14

  Je hebt alleen veilige seks gehad met de prostitué, zo loop je dan geen soa op

  Reactie
  #15

  bedankt tandor je geeft mensen echt gemoedsrust bedankt voor alle info je bent top

  Reactie
Reageer op: Hiv , syfilis, soa
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief