SOA, HIV, Syfilis

 • #1

  Beste forumbezoekers,

  Ik ben precies drie weken geleden oraal bevredigd zonder condoom met klaarkomen in mond. Toen was ik al grieperig en niet zo lekker. Na een week kreeg ik last van buikpijn, grieperig koorts gevoel (koud/warm) en moest heel vaak naar de wc. Na 12 dagen een chlamydia en gonorroe test laten doen en allebei gelukkig negatief. Ik had toen ook diarree en was af en toe misselijk. Dit kan wellicht komen door cranberrysap. Ik heb verder geen wondjes, uitslag, zweertjes of iets anders op mijn geslachtsdeel, lippen of tong. Ik ben als de dood voor HIV en Syfilis, waarom weet ik niet. Nu lig ik weer ziek op bed met buikkrampen en misselijkheid. Wat kan dit zijn? Ik weet het echt niet meer. Ik heb meerdere malen gechat met SoaAidslijn en zij gaven aan dat HIV niet mogelijk was. Er was verder ook geen bloed of iets dergelijks aan pas gekomen. Kunnen dit de symptomen van Syfilis zijn? Ik heb ook geen zweer. Ik weet het echt niet meer, maar begin wel bijna gek te worden van de symptomen die ik de afgelopen 3 weken op en neer krijg. HELP!

  Reactie
  #2

  Trouwens, kan je zonder dat je zelf een syfilis zweer op je penis hebt, bij gepijpt worden zonder condoom dit aan een ander geven?

  Reactie
  #3

  dat zou kunnen

  Reactie
  #4

  Tandor kan je op me 1e bericht reageren? Alvast dank. Begint syfilis altijd met een zweer? En altijd op geslachtsdeel of tong? Kan het ook op arm komen? Is HIV uitgesloten? Dat zei SoaAidslijn althans wel.

  Reactie
  #5

  syfilis begint in de regel altijd met een zweer. Op tong bij orale seks en op penis of vagina bij gewone seks

  Reactie
  #6

  Dus ook op je penis wanneer je orale seks zonder condoom ontvangt? HIV is uitgesloten toch? Ik merk dat ik weinig eetlust en vermoeide benen heb.

  Reactie
  #7

  Ook op je penis

  Reactie
  #8

  ik merk ook dat mijn aderen op mijn penis wat dikker zijn. Is dit een SOA symptoom? Tot slot Tandor, welke soa testen moet ik nog meer doen? Vriendelijk bedankt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat zou toch een infectie kunnen zijn. Neem contact op met de poli urologie

  Reactie
  #10

  Een SOA infectie? Ik ben continu moe, ziek en heb rode ogen met af en toe hoofdpijn. Wat voor SOA infectie kan dit zijn?

  Reactie
  #11

  Dat lijken zo geen klachten van soa

  Reactie
Reageer op: SOA, HIV, Syfilis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief