Bultjes op vagina

 • #1

  Hoi ik ben 15 jaar en heb bij mijn clitoris (naja bovenin het "hoekje" bij de vagina) heb ik aan de binnenkant van men grote schaamlippen allemaal bultjes ze lijken alsof ze onder men huid zitten is dit iets ergs een soa ofzo??

  Reactie
  #2

  Moeilijk om daar zo ongezien iets over te zeggen. Het kunnen talgkliertjes zijn of een huidaandoening. Ga dus naar de huisarts, en laat ernaar kijken.

  Reactie
  #3

  Dankuwel

  Reactie
  #4

  Hoi, ik ben een meisje van 14 en ik heb een bultje bij mijn vagina.

  Ik scheer me nu bij mijn vagina nu ong. een jaar. Sindsdien heb ik allemaal rare bultjes daar zitten. Eerst waren ze wat kleiner, maar nu heb ik een best groot bultje (vind ik). Het zijn er ook telkens maar 1/2 op verschillende plekjes. Het doet ook een beetje pijn. Ik weet echt niet wat het is en ik maak me best zorgen, ik durf niet naar de huisarts te gaan.

  Wat moet ik doen?! Help!!

   

   

  Reactie
  #5

  Dat kunnen ontstoken haarzakjes zijn door het scheren. Ik zou er toch even mee naar de huisarts gaan

  Reactie
  #6

  hoi, ik heb nu sinds een dag pas jeuk bij mijn schaamstreek. Ik zag allemaal bultjes en snap niet waarom. Ik douche en maak alles goed schoon met ph neutrale product voor de vagina. Ik ben niet seksueel acting en wil eigenlijk niet naar de huisarts. De bultjes zitten onder de opening van de Urine buis en binnen kant van de vagina. Is dit normaal? Ik ben nu ongesteld Dus kan het komen doordat de maandverband irriteerd of? Alvast bedankt. Gr sara

  Reactie
  #7

  Het zou en irritatie kunnen zijn

  Reactie
  #8

  Wat zou ik er tegen kunnen doen?

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je zou naar de huisarts kunnen gaan. Die kan er dan wat voor voorschrijven

  Reactie
Reageer op: Bultjes op vagina
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief