Is dit een SOA of iets totaal anders?

  • #1

    Ik ben 18, ik slik al 2 jaar de pil en ben seksueel actief met mijn vriend.

    Iets van 2 weken geleden begon ik last te krijgen van Vaak moeten plassen en branderigheid bij het plassen, rond die tijd merkte ik op dat ik een heel klein beetje vaginale uitscheiding had met zeer weinig bloed erin.

    Nu een week verder en ik had overwogen om gisteren toch maar een potje met urine in te leveren bij de huisarts. Ik werd niet zo lang later gebeld dat het géén urine-weg infectie was en ik werd verteld dat ik binnen 5 dagen te horen zou krijgen wat het wel zou kunnen zijn.

    Ik heb verder deze week nog een paar keer last gehad van die vaginale uitscheiding met klein beetje bloed erin. De pijn en drang van urineren verschilt per dag. Ik heb gisteren mijn laatste pil genomen en ik verwacht mijn menstruatie in 2 of 3 dagen.

    Ik snap natuurlijk dat het slimmer is om gewoon af te wachten op de uitslag, maar na wat rond searchen stuitte ik op verschillende dingen, waaronder ook dat het Chlamydia ZOU KUNNEN zijn.

    Zou het kunnen zijn dat ik dus een SOA heb opgelopen? Mocht dat zo zijn, blijkt mijn vriend geen enkele klachten te hebben, dat is in ieder geval wat hij mij verteld.

    Reageer
    #2

    Chlamydia geeft niet altijd bij iedereen klachten. Maar eerst maar eens even de uitslag afwachten en geen overhaaste conclusies trekken

    Reageer
Reageer op: Is dit een SOA of iets totaal anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief