Is dit een SOA?

Online ZorgZus
  • #1

    Hi, ik heb 1,5 week geleden voor het eerst orale seks en seks gehad met een jongen. Bij dit laatste hebben we wel een condoom gebruikt. Daarvoor heb ik nooit seksuele handelingen met een jongen verricht.

    Nu, ongeveer 1,5 week later, kreeg ik een beetje last van jeuk. Toen ik met de spiegel ging kijken zag ik deze soort van blaasjes (weet niet precies hoe ik ze kan omschrijven). Deze zijn mij eerder niet opgevallen. Ik maak mij zorgen of dit kan wijzen op een SOA. Ik hoor heel erg graag jullie mening.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het lijken meer huipapels te zijn. Ga me de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Bedankt voor de snelle reactie! Mocht dat het zijn, verspreid dit zich dan snel verder?

    Is huidpapels overigens de medische benaming? Ik namelijk nauwelijks tot niets vinden over huidpapels bij de vulva. Zelf kwam ik het volgende tegen: Vulvar vestibular papillomatosis. Is dat hetzelfde?

    Naar de huisarts gaan lijkt mij idd het beste. In ieder geval enigzins gerustgesteld dat het mogelijk geen soa is. Bedankt.

    Reageer
    #4

    Papillomatosis is idd de goede benaming

    Reageer
    #5

    Weet je al wat het is ? Ik heb denk ik namelijk hetzelfde.. ook ongeveer een week geleden voor het eerst sexueel actief geweest. Het jeukt en jeukt maar en door het ruwe vegen en krabben denk ik dat het nu open is of geïrriteerd aangezien het bij het plassen nu ook brand ?.

    Reageer
Reageer op: Is dit een SOA?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief