Heel erg warm ´s nachts en zweten!

  • #1

    Ik heb een dringende vraag:

    Altijd als ik net mijn bed instap, krijg ik het al bloed en bloedheet!

    Daarom slaap ik slecht, en heb ik heel de dag een kort lontje!
    Ik vraag me af wat dit is, wat dat betekent??
    Weten jullie dat?

    Ook al, sta ik een half uur met mijn handen onder het koude water, heb ik het nog steeds warm...

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Ik herken dit. Normaal was ik altijd een enorme koukleum. Bij mij is het begonnen door hormonale veranderingen. Sinds kort slik ik een pil met progestageen en daardoor is het nog erger geworden. Ik weet niet of jij medicijnen slikt,(anti depressiva) maar dit kan het wel verergeren. Bij de pre overgang hoor je deze klachten ook wel eens.
    Is dit absoluut nog niet bij jou het geval, dan weet ik eigenlijk ook niet waardoor dit komt. Alleen wel dat het heel vervelend is. Ik voel me dan nogal zielig s nachts als ik weer wakker lig met alleen een deken over mijn tenen. Je wilt zo graag slapen. Hoop dat je gauw een oplossing hebt!

    Reageer
    #3

    Ik heb zeker geen pasklaar antwoord. Had het vroeger erg warm 's nachts. Toen had ik een eetstoornis en daardoor bepaalde voedingstekorten. Misschien iets van een verstoorde hormoonhuishouding en daar eens naar kijken, zeker als je eventueel andere klachten hebt.
    Ook eens naar je slaapomgeving kijken. Een synthetisch dekbed kan ervoor zorgen dat je lijf je spanningen moeilijk kan afvoeren; het sluit nogal af. Iets soortgelijks geldt voor de meeste matrassen; die zijn van onnatuurlijke materialen. Zelf bijvoorbeeld en futon, een katoenen matras. Metaal in je bed of matras maakt ook dat je je spanningen moeilijker kwijtraakt. Zelf kan je het beste beoordelen wat voor factoren er zouden kunnen spelen.

    Reageer
    #4

    Ik ben bijna 13 jaar en ik heb sinds ongeveer 2 jaar savonds na het eten tot ik in slaap val het heel heet en me wangen zijn dan heel rood ik vraag me af hoe dit komt en wat ik er tegen kan doen, als iemand weet wat ik moet doen vertel het me.....

    Reageer
    #5

    Niet gaan slapen na het eten...

    Reageer
    #6

    Zou te maken kunnen hebben met de bloedsuikerspiegel en met het soort eten. Krijg het zelf wel warm maar niet  heet na het avondeten. Vaak eten mensen overdag veel brood. Niet heel geweldig voor de bloedsuikerspiegel en de eiwitinname. Misschien kan het schelen om wat regelmatiger te eten en een beetje anders te eten. Voldoende eiwit bijvoorbeeld.

    Misschien kan het ook te maken hebben met de bepaalde tekorten in je lichaam en de hormonen. Zelf had ik het in de puberteit afwisselend koud en warm. Met teunisbloemolie heb ik dat niet meer.

    Wel goed in de gaten houden. Soms kan het een symptoom zijn van iets anders.

    Reageer
    #7

    Ik wordt ook vaak wakker omdat ik dan erg lig te zweten en het bloedheet heb. Zelfs zo erg dat mijn t-shirt nat is en ik mezelf af moet drogen en een schoon shirt aan moet doen. Ook als ik smorgens wakker wordt heb ik het erg warm en sta ik in mijn ondergoed in de tuin om af te koelen. Ik dacht aan de overgang maar ik ben 45 jaar. Toch naar de huisarts gegaan. Na wat bloedonderzoeken dus 3 x nuchter prikken blijk ik dus diabetes ll te hebben en een hoge bloeddruk. Ik heb nu medicijnen gekregen en het gaat een stuk beter. Dus als je dit ook hebt ga naar de huisarts. Wil niet zeggen dat je meteen diabetes hebt maar vaak kunnen ze via bloedprikken toch wel iets vinden.

    Reageer
    #8

    Bij diabetes speelt insulineresistentie een grote rol. Bij hoge bloeddruk kan die insulineresistentie een meespelen. Kan dus verstandig zijn om ook wat aan de oorzaken te doen, voeding, beweging, supplementen die de insulinegevoeligheid helpen te verbeteren.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Mijn vriend is erg warm Wat Kan Ik  er aan doen hij Slaap nu Ik denk dat hij koorts heb

    Reageer
    #10

    Zijn temperatuur laten meten als die wakker is....

    Reageer
Reageer op: Heel erg warm ´s nachts en zweten!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief