nachtzweten door ontsteking?

  • #1

    Hoi,

    Ik werd zondagochtend wakker met een enorme dikke wang. Ook deed het bij me kaak enorm zeer met eten. Nu ben ik bij de dokter geweest en die vertelde dat ik een ontstoken speeksel hebt.. Hiervoor heb ik nu een kuur gekregen voor een week (amoxicilline antibiotica). Nu had ik ook een kleine verhoging 38,5 en had ik enorm last van nachtzweten vanacht. echt geen pretje.

    Nu is mij vraag heeft iemand ervaring hiermee of weet iemand of dat hierdoor zou kunnen komen? in de bijwerkingen van de kuur staat het niet omschreven namelijk.

    Ik hoop dat iemand mij kan antwoorden.

    Mvg, Willem

    Reageer
    #2

    ontstoken speekselklier heb ik..

    Reageer
    #3

    Als je koorts hebt gekregen, meld dit dan aan de huisarts. Koorts kan een teken zijn dat de ontsteking zich uitbreidt. Vraag de huisarts wat jij in jouw geval moet doen.

    Is de koorts hoger geworden? Hoe heb je de temperatuur gemeten? Is dit een betrouwbare meetmethode?

    Als de koorts daalt, is dat een goed teken.

    Reageer
    #4

    Nachtzweten kan worden veroorzaakt door de koorts. En koorts (lees: http://nl.wikipedia.org/wiki/Koorts) is teken van een gezonde afweerreactie op een infectie. Het antibioticum is voorgeschreven om de bacteriële infectie in de glandula parotis (lees: http://nl.wikipedia.org/wiki/Speekselklier) te bestrijden.

    Reageer
    #5

    hallo,

    De koorts of verhoging.. weet niet of 38,5 onder koorts valt? is opgemeten door de dokter zelf toen ik gisteren las kwam met me hamsterwang.

    zit nu sinds gisterenmidag aan de de kuur voor een week..

    groetjes willem

    Reageer
    #6

    Willem hoe gaat t nu met je? En hoe lang duurde het herstel? Ik heb nl. Ook

    Menno

    Reageer
Reageer op: nachtzweten door ontsteking?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief