Een muzikale slaappil

 • #1

  Dag iedereen,

  Ik begrijp dat de meesten die in dit stukje van 't forum komen hier met een akelige reden zijn. Ik hoop van harte dat jullie spoedig  rust en (nachtelijke) vrede vinden.

  Het slapen gaat bij mij de laatste tijd goed. Gelukkig, aangezien ik een lange geschiedenis met insomnia heb. Zeker tijdens mijn studie was 't een groot drama. Op het internet staan gedachtenexperimenten en ademhalingsoefeningen zat, maar ik vond uiteindelijk daar geen rust in. Wel in schitterende muziekalbums zoals die van Max Richter, (From Sleep). Zeker eens opzoeken! De muziek hielp me niet met het in slaap vallen, maar onderdrukte wel de slaapstress die insomnia met zich mee bracht.

  Nu ben ik zelf ook een (hobby)-componist, en ben ik de afgelopen maanden bezig geweest met het samenstellen van een muziekalbum en deze is afgelopen week beschikbaar gekomen. Ik deel deze graag met jullie, in de hoop dat ik wellicht één ziel door de nacht kan helpen.

  Het is onwaarschijnlijk niet het magische middel dat jou doet laten slapen, maar wellicht helpt het wel met het kalmeren van gedachten. #11 "Nightly Worries" in het album is speciaal met deze gedachte geschreven.

  Mocht je nieuwsgierig zijn is 't album hier te vinden: https://open.spotify.com/album/74ncTSLuGsfZ5h7CrOH6xR?si=-xvMwiQsTeq57ohgPy9uew

  Een speciale tinnitusversie (zonder stilten) is hier te vinden: https://open.spotify.com/album/2Sz2RfpzSqt6tR9tPHTK4K?si=jQ8KS3v_ROKOfpgdpK3Bag

  Ik wens jullie allen veel liefde en voorspoed!

  Groeten.

  Reactie
Reageer op: Een muzikale slaappil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief