Gaten in geheugen

  • #1

    Ongeveer 8 maand geleden had ik eens 2 nachten veel te weinig geslapen en sliep toen overdag wat om dat in te halen. Toen ik wakker werd had ik een volledige black out (niets gedronken ofzo) over waar ik was, waar andere mensen waren, welke weekdag het was, wat ik daar deed,... het duurde toch een kwartier voor alles terug was en het was de grootste schrik van mijn leven.

    Sindsdien heb ik nu regelmatig last van "gaten" in mijn geheugen, ik vind het soms moeilijker mij te herinneren wat ik de vorige dag heb gedaan en voel mij soms heel afwezig, alsof ik meer naar een film kijk van wat ik zelf doe.

    Ik heb net voor de eerste keer in tijden weer durven overdag wat slapen, omdat ik dus bang ben opnieuw zo'n black out te krijgen. Toen ik net wakker werd duurde het ook echt even voor alles op een rijtje veel over waar ik was en waarom,... ik kan mij nie herinneren dat dat ooit zo lang duurde  bij mij, maar sinds die ene keer valt het mij echt op. Nu heb ik vannacht wel heel weinig geslapen, maar ik het dan normaal wakker te worden en echt een tijdje niets meer te weten?

    Reageer
Reageer op: Gaten in geheugen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief