Kans op herstel bij delier

  • #1

    De kans op herstel van delier wordt steeds kleiner, naarmate het delier langer duurt. Wanneer wordt gezegd dat een delier chronisch is, d.w.z. dat er waarschijnlijk geen/weinig verbetering meer op zal treden? Gebeurt dit na een x aantal weken, zo ja, hoeveel (bij benadering)?

    Reageer
    #2

    Dat is o.a. afhankelijk waardoor het delier is ontstaan. Aan de hand daarvan kan een behandeling worden gestart. Hoelang het herstel duurt is per geval verschillend.

    Lees hier meer:
    http://www.thuisarts.nl/delier/ik-verzorg-iemand-met-delier

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het antwoord, het is echter niet precies wat ik bedoelde met mijn vraag. Ik weet dat het verloop per individu verschilt, maar is er een soort algemene richtlijn voor wanneer (na hoeveel tijd) er verwacht wordt dat een delier chronisch is, en er dus weinig verder herstel optreedt? Bijvoorbeeld wanneer, na behandeling van de oorzaken, het delier nog 3 maanden blijft bestaan, dat dan gezegd wordt dat de kans op herstel klein is?

    Reageer
    #4

    Ik had de vraag begrepen. Maar er is geen algemene richtlijn. Het is afhankelijk van de oorzaak en de duur van de behandeling daarvan. En dan is het nog per persoon verschillend.

    Reageer
    #5

    Ok, bedankt!

    Reageer
Reageer op: Kans op herstel bij delier


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief