krakende nekwervels vraag stelling

Bereken hier je BMI

De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

cm
KG
 • #1

  Ben 65 jarige Dame, heb overal last van krakende en knokkende gewrichten, vooral in de nek en achterhoofd.
  Gebruik daarvoor voedings supplementen met Glucosamine docht niets helpt.
  Wie weet raad

  Reactie
  #2

  Bent u al eens bij de huisarts geweest met deze klachten? Is de nek al eens door een arts onderzocht? Zo ja, wat was de diagnose die deze arts heeft gesteld? En zo nee, waarom gaat u hiermee niet naar de huisarts?

  Reactie
  #3

  IK ben met dit probleem bij mijn huisarts geweest en die heeft mij verder gestuurd naar een arts reumatalogi. En deze heeft dit weg gelachen met de volgende zin dit is de ouderdom en gij moet daar maat men leven en hij voegd er aan toe; Het heet toch kraakbeen.

  Reactie
  #4

  Bij artrose raakt het kraakbeen beschadigd. Kraakbeen is zacht weefsel dat op uw botten zit. Het zorgt ervoor dat uw botten soepel langs elkaar kunnen bewegen. Als kraakbeen beschadigd raakt, gaan botten langs elkaar schuren. Bewegen wordt dan pijnlijk. Artrose wordt ook wel gewrichtsslijtage genoemd. De medische term voor artrose is osteoartritis.

  Lees verder op: http://www.reumafonds.nl/informatie-voor-doelgroepen/patienten/vormen-van-reuma/artrose.aspx

  Reactie
Reageer op: krakende nekwervels vraag stelling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief