Ongerust!!

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb sinds 1,5 maand een andere pil gekregen, omdat die makkelijker leverbaar was. Alleen sinds die tijd heb ik allemaal problemen. Ik slik sowieso altijd 2 strips achter elkaar. omdat ik altijd zoveel last heb van mijn menstruatie mocht ik dat doen van de dokter. Alleen sinds die nieuwe pil heb ik al twee keer last gehad van tussentijdse bloedingen. Deze zijn rood of bruin van kleur. Na de eerste bloeding heb nog 2 dagen geslikt tot het einde van mijn strip en werd toen wel ongesteld (denk ik). De bloed werd namelijk toen heftiger en had pijn.
  Maar nu bij mijn tweede tussentijdse bloeding ben ik nog niet gestopt met de pil en heb nu al 2 weken bloedverlies (wel licht verlies maar en rood/bruin van kleur).

  Ik heb in de tussentijd wel seks gehad, alleen dit heb ik op een veilige manier gedaan (ik zat aan die pil en met condoom). Toch vraag ik me af hoe ik aan die tussentijdse bloedingen kan komen, ik vind het namelijk heel vervelend. Komt dit door de switch van de pil (ook al heb ik nu mijn oude pil weer gehad van de dokter) of moet ik meer denken aan ergere klachten die ook met de seks te maken kunnen hebben?

  Ik weet het echt niet en hoop snel op reactie, want ben ongerust!

  Reageer
  #2

  Het kan door het wisselen van pil komen. Hoelang ben je nu alweer bezig met de "oude" pil?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Vanaf zaterdag ben ik bezig met die pil die ik eerst had. Ik dacht dat deze bloeding nu misschien ook nog niet is gestopt, omdat mijn lichaam eerst moest wennen aan die andere pil en nu opeens die oude pil weer heeft. Misschien moet mn lichaam nu weer aan die oude pil wennen?

  Reageer
  #4

  Ik denk dat je het inderdaad nog even de tijd moet geven

  Reageer
Reageer op: Ongerust!!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief