zwanger?

Online ZorgZus
  • #1

    Een tijdje terug hadden ik enmijn vriend voorspel. Hij wou verder gaan maar ik wou niet zonder condoom. We hadden er een aangedaan maar hij beweerde dat die was afgeschoven. Hij wou gewoon verder gaan zonder maar ik weigerde. Ik weet niet 100 % of hij met zijn penis tegen mijn vagina kwam maar hij had al zeker voorvocht. De laatste tijd heb ik veel last van witte afscheiding en mijn vagina ziet rood en jeukt nu ben ik bang dat ik misschien zwanger ben
    kan iemand mij helpen?

    Reageer
    #2

    Nou, dat klinkt als een aanranding, maar ik weet niet goed of jij weet wat dit betekent. Dus: Ja je kunt zwanger zijn maar als ik het zo lees, dan heb je last van candida. Candida is geen SOA. Koop even een tube GynoDaktarin en dan ben je er zo weer van af. Wat betreft je vriend: onbetrouwbaar, wil je met hem doorgaan? Hoe oud ben je?

    Lola

    Reageer
    #3

    als hij niet naar binnen is gegaan is de kans wel bijna minimaal, het zaad moet nog een helse weg afleggen( waar heel wat miljoenen sneuvelen ) naar het eitje en je moet maar net je eisprong hebben. je bent maar ongeveer 24 tot 48 bevruchtbaar. het klinkt inderdaad als een schimmelinfectie, dat klinkt heel vies maar bijna elke vrouw krijgt dit eens of meerdere keren in haar leven. was goed met water ( geen andere dingen) en haal voor uitwendig idd een schimmelzalfje bij de apotheek. ik heb toevallig die va huismerk, ook voor voetschimmel ed. werkt allemaal hetzelfde. dit smeer je dsn een paar dagen lang uitwendig tussen je schaamlippen ed. ook beetje aan de ingang van de vangina kan geen kwaad. let maar op, het knapt dan snel op. als he echt al heel erg hardnekkig is kan de huisarts je ook een soort bolletjes voorschrijven die inwendig werken. maar met beetje verzorgimng gaat het vaak al goed over. de oorzaak kan van alles zijn, lage weerstand, vieze penis, van alles hoor. er is in elk geval iets ontregeld en dan pakt die schimmel zijn kans. succes!

    Reageer
    #4

    Ik wil inderdaad niet meer met hem verder, ik heb onze relatie dus ook stopgezet. Ik ben bijna 17 jaar ik heb daarstraks een test gekocht omdat ik overal verschillende verhalen hoor. Kan candida ook weggaan uit zichzelf?

    Reageer
    #5
    Reageer
Reageer op: zwanger?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief