klaarkomen via g-spot

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi misschien een rare vraag ik had een vraagje ik ben nu al 26 en ik heb nog steeds niet mijn g-spot gevonden ook als niet als ik er zelf naar zoek ik heb wel al van alles gelezen over waar het moet zitten of hoe het moet voelen maar ik kan het gewoon weg niet vinden of hij werkt niet. Is dat mogelijk dat de g-spot er niet zit of niet werkt?

  Klaarkomen door de clitoris te stimuleren lukt wel maar duurt onmens lang soms wel langer dan een half uur is hier ook iets tegen te doen'?

  Reageer
  #2

  Dag Liekje;

  Allereerst vind ik jouw vraag helemaal niet raar en ik ben trots op jouw dat jij die durft te vragen.

  De G-spot zit er ook bij jouw meid, maak je daar geen zorgen om en als je er zo mij bezig bent vind je nooit. Geniet en ontspan op natuurlijk manier en zo ontdek je eigen lichaam. Daarnaast moet je opgewonden zijn om te kunnen klaar komen. clitoris orgasme is veel heftige dan vaginale orgasme en de g-spot orgasme is net of in brand staat maar stijgt heel snel omhoog en dan heb je gevoel dat moet plassen.

  Ik weet uit ervaring dat als je er teveel mee bezig bent komen er geen orgasmes of je kunt niet genieten. Probeer genietend te ontdekken en ik hoop voor jou samen met iemand die van je houdt.

  Wat clitoris orgasme, als je sneller deze orgasme wil moet je ontdekken wat de juiste plaats of stimulatie is om jouw een sneller orgasme te geven. bv harde trilling van de v1brator of douchekop. Wees niet bang om te ontdekken en voor heftige gevoelens en soms moet je door deze heftige gevoelens heen om orgasme te krijgen en te ontdekken wat jouw opwindt.

  Ik hoop dat wat aan mij antwoord hebt en ik wens jou veel ontdek je plekje plezier en meid geniet en doe niks tegen je zin en je mag best zeggen wat lekker vind of niet of wat wil uitproberen en probeer een code af te spreken met je partner als hij te ver gaat dat hij stop.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  de g spot zit voor in de vagina (ribbeltjes)
  eenmaal gevonden dan kan het wel iets extra's geven.

  ik kan spuitend klaarkomen (maar lang niet altijd)
  je moet goed ontspannen en opgewonden zijn,
  en in mijn geval moet ik goed gevuld worden, 4 vingers of hele hand,
  en dan met een vinger de (kom hier) beweging laten maken.

  dan is het in het begin nog beetje lastig om je over te geven aan het gevoel, want het lijkt of je erg moet plassen.

  gewoon rustig de tijd nemen en lekker genieten, ik was 33 toen het me eigenlijk overkwam 🙂

  Reageer
  #4

  jij zegt met de hele hand in de vagina is dat niet pijnlijk?

  Reageer
Reageer op: klaarkomen via g-spot
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief