klaarkomen

 • #1

  ik heb nu al ongeveer een half jaar seks en kan niet klaarkomen (ik ben 17 jaar) ik heb soms wel het gevoel dat ik echt op het punt sta om klaar te komen maar het gebeurt gewoon niet (mijn benen trillen dan een beetje en het ‘kietelt’ ook precies, het voelt gewoon goed) dit is wel alleen wanneer mijn vriend mijn clitoris stimuleert, penetratie lukt niet. ik kan mezelf ook niet laten klaarkomen. ik vind dat best frustrerend dat het niet lukt en mijn vriend begint ook aan zichzelf te twijfelen hierdoor, weet iemand hoe dat dat komt en of het toch kan lukken en hoe?

  Reactie
  #2

  Hoi!

  Ik heb hier ook in zekere zin last van gehad. Bij mij is het ook vrijwel alleen met orale seks, ik merkte nadat het gelukt was voor het eerst, dat het een stuk makkelijker ging. dus ik denk dat het vooral mijn eigen spanning was.
  overigens komen sommige vrouwen gewoon niet zo makkelijk klaar. Als tip zou ik meegeven probeer oraal, en ja. soms duurt het even. hihi

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: klaarkomen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief