seks lukt niet

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,
  Mijn vriend en ik zijn beide nog maagd. Het probleem is dat zijn
  penis niet helemaal in mij geraakt. Mijn vriend zegt dat zijn penis tegen iets botst, een soort bot, en zo dus buigt en niet verder kan. Hij zit wel redelijk diep in mij maar telkens is er die barrière. Wat doen we verkeerd? Is er iets mis met mij? Moet hij meer naar een specifieke richting duwen?

  Alvast heel erg bedankt voor de reacties!

  Reageer
  #2

  Tijdens het penetreren kan hij zijn penis een klein beetje in een andere richting duwen, naar onder of boven. Met dat botje bedoelt hij waarschijnlijk je venus heuvel. Dat is voor iedere vrouw net iets anders. Je vagina is geen rechte orgaan maar ietwat gekromd. Als een vrouw meer opgewonden is staan de schaamlippen meer naar buiten en kan de penis er makkelijker in.

  Het kan zijn dat hij tegen de opening van je blaas aandrukt. In dit geval moet hij zeker met zijn penis iets meer naar beneden gaan. Een hand erbij om het te begeleiden helpt. Na de eerste paar keren stoten moet het daarna makkelijker gaan en kan de hand weg.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: seks lukt niet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief