seks lukt niet

  • #1

    Beste leden. 23 jaar en heb sindskort voor het eerst een vriendin. Ben eigenlijk heel laat seksueel actief. Ik mastrubeerde pas vanaf mijn late 22ste. Dus alles is heel spannend. Het grootste probleem is dat seks met mn vriendin niet helemaal lukt. Dan heb ik het over penetratie.
    Mijn penis staat als ik heel erg opgewonden ben bijna helemaal tegen mn buik aan (geen ziekte van peyronie) ik krijg er misschien 4 cm tussen, als ik sta ietsjes meer, maar die hoek is dus te scherp om de penis goed in de vagina te krijgen. Hierdoor ben ik erg aan het klooten en ben ik bang als ik de penis duw dat ik m breek of iets dergelijks.
    Een paar vragen.

    1: Heeft de sterkte hoek iets te maken met het feit dat ik heel laat seksueel actief ben?

    2: hoe kan ik nu leuke standjes doen zoals cowgirl? Want dat mis ik nu allemaal.
    3: de penis is niet gebogen maar die staat gewoon helemaal recht tegen mn buik aan, wat is hier aan te doen? Gaat dit minder worden als ik meer seksueel actief raak?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Vraag 1: Ja
    Vraag 2: Gewoon dingen uitproberen. Hij breekt niet zo snel hoor
    Vraag 3: Daar is niks aan te doen. Die gaat vanzelf wel weer wat zakken

    Reageer
Reageer op: seks lukt niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief