voorhuid

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo, ik ben nu net 16 jaar en heb een probleem met mijn eikel, ik geloof dat hij iets te strak is, maar dit kon verholpen worden door rekoefeningen.
    Nou heb ik in geen 10 jaar mijn eikel schoon gemaakt...omdat nooit iemand tegen mij zei dat ik dat moest doen. de eikel is wel over de voorhuid te trekken maar dit gaat heel traag.
    Komt dit door verkleving ofzo?
    Is er een ander altenatief dan besnijden?

    Reageer
    #2

    Hi, ik heb toen ik heel jong was ook eens een flinke tijd (geen jaren) mijn voorhuid niet naar achter getrokken.

    Toen ontdekte ik dat het deels aan het verkleven was en heb ik het zelf met veel kracht losgetrokken. Dit was wel pijnlijk, maar het is uiteindelijk goed gekomen.

    Uiteindelijk ben ik in mijn twintigerjaren alsnog besneden omdat ik eens te ruw/te lang sex had gehad en mijn voorhuid was gescheurd, dit bleef maar open scheuren en toen besloten om te besnijden.

    Wees niet bang voor besnijdenis, bij mij is het nu zo'n 5 á 6 jaar geleden en ik ben er nog steeds blij mee, maar er zijn ook mensen die hier geen goede ervaringen mee hebben helaas.

    Hou je piemel goed schoon, problemen die je hebt kunnen alleen maar erger worden als je je voorhuid niet dagelijks naar achter trekt en hem goed schoonhoudt.

    Succes!

    Reageer
Reageer op: voorhuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief