voortijdige ejaculatie

Online ZorgZus
  • #1

    Beste,

    Wanneer ik in een opwindende situatie terecht kom, raak ik altijd verschrikkelijk snel opgewonden. Ik heb dan al heel snel een erectie. vaak kom ik ook al klaar voordat er nog maar 1 kledingstuk uit is.

    wat kan ik hier aan doen? want aan iets vies denken, of op iets anders concentreren helpt niet echt, en ik word er echt gek van!

    Help ๐Ÿ™

    Reageer
    #2

    hoi Niels,
    je bent niet de enige hoor. ik heb het ook heel vaak, daarom wil mijn vrouw ook bijna geen sex meer. als het me wel lukt om bij haar naar binnen te gaan dan is het ook vaak zo gebeurd. ik weet ook niet wat ik er aan moet doen. ik hoor ook wel verhalen van mannen die heel lang bezig zijn. ik kan me daar niks bij voorstellen. ik ben ook radeloos. groetjes Landro

    Reageer
    #3

    Beste Niels

    Heel herkenbaar allemaal.Ik denk dat aan iets vies denken niet echt bevorderlijk is voor je plezier in bed. En ook ik weet dat hoe harder je je best doet hoe sneller het gaat. Ik heb precies hetzelfde probleem gehad, en ik ben ook driftig opzoek geweest naar allerlei wondermiddelen. Na producten, zalfjes en zelfs Viagra heb ik een aantal boeken gelezen die het probleem bij de wortels aanpakken, namelijk je hersens, en i.c.m goede spieroefeningen die je echt een heel eind verder brengen.

    Gr. Bill.

    Reageer
    #4

    Hey Bill,

    Nee inderdaad, ik ben het plezier onderhand wel kwijt.. En voor een jongeman van 21 is dit natuurlijk niet normaal, ik wil gewoon kunnen seksen zonder me ergens zorgen over te hoeven maken. Heb je toevallig een site waar die boekjes of oefeningen op staan?

    Groet,

    Niels

    Reageer
    #5

    als je last heefd van te vroeg klaarkomen kun je beste je regelmatig aftrekken.dan is er niet zo veel spanning meer,en dit geld vooral voor jonge mannen.

    Reageer
    #6

    Als je bedoelt dat je masturbeert tot op het moment dat je bijna klaarkomt, jezelf inhouden, dan weer doorgaan en dat zolang mogelijk herhaalt kan dat een goede oefening zijn, maar puur om je lichaam en zijn signalen te leren kennen.
    Gr Bill

    Reageer
Reageer op: voortijdige ejaculatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief