vagina te wijd

 • #1

  Ik weet niet hoe ik moet beginnen.. 3 jaar geleden ben ik op 18 jarige leeftijd bevallen van een prachtige dochter. Ik was alleen, de vader van mijn dochter wou geen contact met ons. Inmiddels heb ik een nieuwe vriend, een lieve geweldige man. Maar we zitten met een enorm probleem, waar ik me voor schaam. Mijn vagina is erg breed geworden na de bevalling, zo groot dat hij geen wrijving voelt en niet kan klaarkomen. Ik voel zelf ook niks.. Ik durf niet goed naar de dokter toe, omdat ik me zo schaam voor dit probleem. Bovendien is mij verteld dat een zogenaamde vagina vernauwing niet vergoed wordt.. Weet iemand meer wat ik kan doen?
  Ik ben danseres, ken alle spieroefeningen, maar die helpen ook niet..

  Reactie
  #2

  Nou danseres, blijkbaar ken je alle oefeningen nog helemaal niet, want je kunt de nauwte van je vagina helemaal zelf controleren. Er is dus nog veel te leren voor jou! Ik denk dat jullie samen moeten gaan proberen om jullie seksleven te optimaliseren. En hoe je dat doet, daar zijn boeken over vol geschreven. De eerste stap naar een bevredigend seksleven is kwetsbaarheid, dus als je echt samen wilt genieten en ook zelf wilt kunnen genieten, dan zul je hem toch moeten informeren over jouw beleven tijdens de seks. Uit ervaring wordt het standje achterlangs vaak als erg prettig en stimulerend ervaren, dus je zou hem eens je rug kunnen toedraaien en hem vragen of hij jou op die manier, dus op z'n hondjes, wil penetreren. En je kunt zelf nog veel oefeningen doen met een vibrator om te ervaren waar de spieren nu precies zitten waarmee je je vagina kunt spannen.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Dat standje maakt me eigelijk op mijn wijdst.. De wanden van mijn vagina, wat vroeger tegen elkaar aanzat, daar zit nu zoveel ruimte tussen. Ik kan het naar elkaar toe 'trekken' door mijn spieren te gebruiken, maar dat is erg zwaar en niet langer vol te houden dan 10 sec, ik ga er dan ook van trillen. Het is erg hol geworden, daar kan geen bekkenspierbodem tegenop. Weet iemand of de operaties in sommige gevallen toch vergoed worden?

  Reactie
  #4

  ik heb tzelfde probleem. Ik ben bij de uroloog en gynaeceloog geweest volgens hun zijn er geen afwijkingen. Dus geen operatie
  Na de bevalling ben ik ook wijder geworden en bekkenbodem oefeningen helpen helemaaaal niet. daar ben ik ook mee gstopt nu maar mijn probleem is er nog steeds. En ik weet echt niet wat ik moet doen. hoeveel kost de vernauwingsoperatie eigenlijk?

  Reactie
  #5

  Wat verdrietig voor je... 🙁 ik zit er ook nog steeds mee.. Ik durf niet naar de dokter, ik ben zo bang dat ze tegen mij hetzelfde zullen zeggen als ze tegen jou zeiden, geen afwijking, pech.. Je kan googlen op vernauwingsoperaties,daar zie je prijzen en opties. Google ook maar eens op vagina verzakking,achterwandverzakking,voorwandverzakking. Ik kan mij vinden in deze symptonen. Misschien jij ook?

  Reactie
  #6

  Hi, Ik wil je vertellen dat ik dus binnenkort toch word geopereerd aan een vagina vernauwings operatie.
  Ik heb een gesprek gehad bij dokter Tan ( parkkliniek) en hij kan mijn vagina vernauwen....
  Ik hoop dat 't probleem dan echt verhoplen is.

  Groetjes

  Reactie
  #7

  Wie betaalt deze cosmetische behandeling zonder medische indicatie van de gynaecoloog. En hoe duur is het?

  Reactie
  #8

  Nou medische indicatie is er zeker wel, mijn vagina is te wijd geworden en hierdoor heb ik geen seks leven meer.
  Normaal kost het 2200 euro.
  Je kan het best een afspraak maken en je problemen vertellen hierna stuurt de dokter je gegevens naar de verzekering, en die sturen je een brief of het wel of niet vergoedt wordt.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Dat is zo fijn om te horen, gefeliciteerd ermee. Het geeft me hoop..Ik ga binnenkort naar de huisarts, wish me luck...
  Ben erg blij voor jou (en je vagina;))

  Reactie
  #10

  Ik ben erg benieuwd wat de huisarts hierover aan je vertelt! Wil je laten weten als je nieuws hebt?

  Reactie
  #11

  Hoop dat je ons op de hoogte wilt houden van het resultaat. Ik denk er ook over.., vind het alleen zo eng/genant, noem maar op. Jij in ieder geval veel succes!

  Reactie
  #12

  Als ik terug ben van de huisarts post ik direct wat hij heeft gezegd 🙂 Ik ben nog even al mijn moed aan het verzamelen.. dus het kan nog wel even duren haha. Ik snap niet dat er zo weinig over te vinden is, en wat er wel over te vinden is 'ontkent' wordt, zoals elke site roept 'een vagina kan niet te wijd raken'. Behalve dat er weinig/geen wrijving is doordat ik wijder ben heb ik ook erg veel last van 'lucht' dat in en uit wordt 'gepompt' (jullie snappen me hoop ik, ik ben te verlegen om alles duidelijk uit te leggen;))en dat is ook zo schaamtevol, dan heb ik helemaal geen zin meer om sex te hebben, de geluiden, onze frustratie.. Ook ben ik wel erg bang voor hoe pijnlijk de operatie zal zijn... Als iemand dit leest en ervaring heeft, wil ik dat wel graag horen, hoe en wat.

  Reactie
  #13

  Hoi dankje anoniem. Nog een paar dagen te gaan en dan is het zover.
  Ik begin nu toch echt zenuwachtig te worden :((
  Ben je al geweest bij de huisarts?

  Groeten,

  Reactie
  #14

  Nee nog steeds niet.. ik moet het echt doen maar ik durf niet, vooral bang voor afwijzing.
  Hoe gaat het met jou? Ben je geopereerd?

  Reactie
  #15

  Hi anoniem,

  Ik ben eindelijk geopereerd. Ik raad het je zeker aan. De vagina voelt weer strak. En pijn heb ik niet gehad. Na de operatie heb ik 1 parecetemol ingenomen en verder niets :))
  Ik raad je echt aan om dokter Tan te bezoeken.
  Mvg

  Reactie
Reageer op: vagina te wijd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief