Vagina wijd na bevalling

  • #1

    Dames

    Ik schaam me diep ik kamp hier nu na 2 zwangerschappen erg mee.
    Als ik dit had geweten zou ik niet eens natuurlijk willen bevallen. Na 2 bevallingen is het gewoon wijd daar beneden de sex is gewoon helemaal niks het frustreert ne zo erg ben nog begin 30 en vind dit zo erg!!
    Ik merk ook dat er een taboe heerst erover en er wordt niet over gepraat. Ik ben met dit probleem bij de dokter geweest en gynocoloog en die vinden het meevallen maar ik vind van niet!!
    Ik ben nu alleen staand en durf geen relatie aan te gaan mede door dit probleem. Wie ervaart ook na de bevallingen wijder te zijn geworden en heeft iemand advies wat je kan doen behalve kegeloefeningen fysio want dat heb ik al 3 jaar gedaan en werkt niet.
    Zou zeggen tegen de dames ga voor een keizersnee want natuurlijk bevallen maakt meer kapot dan je lief is. Als ik het eerder had geweten had ik alles er aan gedaan een keizersnee te krijgen

     

    Wat moet ik of kan ik doen? Ik durf geen relatie meer te nemen door dit probleem

    Reageer
Reageer op: Vagina wijd na bevalling


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief