De pil kopen moeilijk

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi,
  Ik weet niet wat ik moet doen: ik wil beginnen met de pil maar ben nog een jong meisje met strenge ouders dus ik zou het niet kunnen vragen, omdat ik dus 14 ben is het vrij moeilijk om een doktersafpraak te maken en die te betalen na dat volgt ook nog naar een apotheek gaan en de pil te kopen. Ik weet echt niet wat ik moet doen want mijn vriend wil echt dat ik hem pak en ik zelf ook.

  , ik durf het echt niet tegen men ouders te zeggen ik hoop dat jullie me snappen want ben vrij streng opgevoed, ik geraak ook niet zomaar bij de apotheek of dokter dat is ook al een heel gedoe en het zelf betalen gaat ook vrij moeilijk.
  Mijn vriend en zijn moeder zeiden me dat het handiger is om te vragen aan men ouders maar dat durf ik niet. Wil het al 2 maanden pakken maar zit er steeds mee te sukkelen hoe ik er aan ga geraken.

  Heeft iemand advies / weet iemand een oplossing of zou iemand me kunnen zeggen wat het beste is dat ik doe?

  Reageer
  #2

  Je kunt het idd beter gewoon eerlijk met je ouders bespreken.
  Waarschijnlijk zullen ze blij zijn dat je in ieder geval je verantwoordelijkheid neemt door anticonceptie te gebruiken.
  Je zelf, dus ,zonder je ouders, een afspraak maken bij de huisarts en de huisarts mag er ook niet over praten waarover die afspraak is.
  Het klinkt of je uit België komt,ik weet niet hoe het daar geregeld is,maar in Nederland valt huisartsenzorg onder de basisverzekering en hoef je dus niks te betalen.

  Reageer
Reageer op: De pil kopen moeilijk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief