Vreemdgegaan

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb mijn vriendin onlangs bedrogen.

  We zijn al 5 jaar samen en in die 5 jaar hebben we nog nooit seks gehad. Ik ben nu 20 jaar en hoor ronfom mij iedereen genieten van het leven en hun partner. Voor mij is dit een serieus gemis. Mijn vriendin voelde zich er nooit klaar voor. Hier haf ik steeds alle begrip voor.

  Het gaat de laatste tijd enorm slecht met me en ook in mijn relatie gaat het minder, lichamelijk gebeurt er de laatste jaren niks meer. Ik zie haar enorm graag maar had zoveel nood aan lichamelijk contact. Psychisch had ik nergens meer energie voor, ook niet masturberen.

  Onlangs greep ik naat verkeerde sites en kwam ik op een bericht van iemand in de buurt. Het enihe wat ik moest doen was langsgaan en ik werd anoniem afgetrokken door een gat. Dit verliep zeer moeilijk maar de nood was er op dat moment.

  De dag erna moest ik het meteen vertellen tegen men vriendin, ik kon niet leven met deze gedachte. Ze reageerde hier goed op, ze was natuurlijk enorm gekwetst. Ik was er ook letterlijk ziek van, kon niet eten en geraakte niet uit mijn bed. Ook tegen mijn ouders moest ik het vertellen. De meningen waren verdeeld, de een begreep de redenen de ander vond me naïf en dat ik me liet verleiden. Natuurlijk heb ik ool zelf een mening, het achtergrondverhaal is voor mij puur een excuus dus ik vind niet dat dit mijn daden goed praat.

  Ik moest dit delen met mensen en hoop op reactie, ik weet niet hoe ik nu verder moet, ik walg van mezelf.

  Reageer
  #2

  Jullie moeten damen beslissen of je zo verder kunt. Maar tegelijkertijd met jij je afvragen of je zo'n relatie wilt. Je vriendin zou eens met de huisarts kunnen bespreken waar het probleem vandaan komt waarom ze totaal niet geinteresseerd is in seks.

  Reageer
Reageer op: Vreemdgegaan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief