Vreemdgaan??

Online ZorgZus
 • #1

  Bij deze mijn verhaal. Een aantal jaren geleden raakte ik aan de praat met een jongen via internet. We hebben vervolgens een aantal keer afgesproken. We hebben toen geen seks gehad en ook niet gezoend. Wel waren we erg close en hielden we handen vast. Ook wilde hij mij altijd aanraken (bij mijn billen en borsten) en gaven we elkaar knuffels. Kortom: alles behalve behalve zoenen en seks. Hij gaf me ook complimenten dat ik mooi was etc. Dus er was wel degelijk sprake van meer dan vriendschap. Nou ben ik er dus een aantal jaar later achtergekomen dat hij al die tijd een vriendin had. Doordat we geen seks gehad hebben of gezoend hadden, twijfel ik. Is hij vreemdgegaan met mij of niet?

  Reageer
  #2

  Hey,

  Als mijn vriend met een andere vrouw waar hij goed bevriend is knuffelt, vind ik dat onder vriendschap vallen.

  Maar zou hij aan haar borsten of billen zitten, valt dat voor mij onder het begin van vreemd gaan.

  Vergelijk het met de relatie van een jongen met een zus of nicht, daar knuffel je mee, maar zit je ook niet aan intieme lichaamsdelen.

  Zo denk ik er tenminste over......

  Groetjes Suzan

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Hoi Suzanne, het was wel net wat meer dan dat. We hadden echt die klik en verliefdheid alleen hebben we dus niet gezoend of seks gehad.

  Reageer
  #4

  In dat geval zou ik het vreemdgaan noemen, zeker als je van verliefdheid spreekt.

  Maar het is aan zijn vriendin om het wel of niet ok te vinden en aan jullie of je het door wilt zetten terwijl hij een vriendin heeft.

  Reageer
  #5

  Hi,

   

  Ik zou dit wel vreemdgaan noemen. Althans ik zou het niet waarderen als mijn vriend bij een meisje 'vriendschappelijk' haar billen en borsten aanraakt. Het is natuurlijk wel aan zijn vriendin wat zij 'oké' vindt. Maar als de 'angst' achter je vraag is of jij hier schuld in hebt, dan begrijp ik dat goed. Echter was jij niet op de hoogte van zijn vriendin en al zou je dat zijn, is hij degene en direct enige die verantwoordelijkheid draagt voor zijn relatie!

  Reageer
Reageer op: Vreemdgaan??
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief