Prostatitis na anale seks ?

Online ZorgZus
  • #1

    Ik heb ernstige prostaatpijn en de huisarts zegt dat mijn prostaat ontstoken is omdat er ontsteking in de urine werd gevonden , ik heb enkele jaren geleden ook prostatitis gehad maar sindsdien nooit geen klachten over gehad, mijn huisarts vermoed dat de prostatitis niet genoeg is behandeld geweest destijds en dat het daardoor kan terugkomen, zeker na hevige stimulatie zoals anale seks (opstijgen van bacteriën)

    Kan de prostaat beschadigd of ontstoken raken door anale seks ? Want dit is geen pretje en ben aan de antibiotica , voor mij nooit meer !

    Reageer
    #2

    Ik wil nog toevoegen dat de arts er verder weinig over gezegd heeft en nogal kortaf was, wat ik wil weten is of dit permanente schade aan de prostaat kan gedaan hebben ?

    Reageer
    #3

    Als je al een sluimerende prostatitis hebt, kan anale seks wel vervelende gevolgen hebben. En een aanhoudende ontsteking kan schade veroorzaken

    Reageer
    #4

    Dank je voor het antwoord,

    Issue schade dan blijvend of komt het voor het overgrote deel in orde nadat de ontsteking weg is ? ik moet donderdag naar de uroloog, dan zal er ook al meer duidelijkheid zijn.

    Reageer
    #5

    Dat hoeft niet blijven te zijn

    Reageer
Reageer op: Prostatitis na anale seks ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief