Onsteking vermoedelijk aan de prostaat?

  • #1

    Beste,

    Ik heb sinds anderhalve week veel pijn gekregen aan het uiteinde van mijn penis.

    het begon direct enkele minuten na masturbatie en de pijn is sindsdien niet meer weggeweest.

    de klachten zijn branderigheid vooral na het plassen en ook tijdens het poepen.

    op zadel zitten onder het fietsen is ook gevoelig. maar vooral steeds het gevoel hebben te moeten plassen terwijl er niks zit. het is echt een zeurderige pijn voornamelijk voelbaar in de plasbuis die met vlagen nog erger word en heel soms weer wat af lijkt te nemen. ik ben al naar de huisarts geweest en die hebben mijn ochtend urine laten screenen en daarin was niks te zien. ik heb in het verleden al meer prostaat ontstekingen gehad en toen konden ze ook nooit iets vinden in mijn urine en ben daarvoor al eens bij de uroloog geweest die zag dat mijn prostaat vol littekens zat van de ontstekingen.

    ik vraag mij af hoe dat kan dat je in 2 minuten na masturbatie een prostaat ontsteking kan krijgen? want daarvoor voelde ik helemaal niks?

    de huisarts heeft mij diclofenac gegeven .dat is een ontstekingsremmer en pijnstiller maar ik heb geen minder pijn .dit heeft dus weinig effect. hij wilde geen Anti biotica geven omdat er volgens hem mensen aan zouden overlijden. ik weet dat er meestal breed spectrum AB word gegeven omdat ze niet precies weten om welke bacterie het gaat maar ik zit echt met veel pijn waar ik s´nachts amper van kan slapen. ik wilde de arts nu voorstellen een uitstrijk te maken van mijn prostaat vocht om te kijken welke bacterie het is. misschien kunnen ze dan gericht AB geven en is het dan minder schadelijk. is dat zo?

     

    Reageer
    #2

    Heb je een onlangs een nieuwe sekspartner?

    ben je op soas getest?

    best een afspraak bij een uroloog maken

    Reageer
    #3

    Nee ik ben al 5 jaar vrijgezel en heb in die 5 jaar ook geen seks gehad met een partner of wie dan ook en dus ook geen last. daarom vind ik het ook zo vreemd dat ik nu ineens een ontsteking krijg aan mijn prostaat. ik heb in mijn vrijgezellen bestaan jarenlang daar niks gevoeld en ook nooit na masturbatie. ik ben ook nergens tegen aan gekomen met mijn penis. heel gek dat ik dan 2 minuten erna ineens een ontsteking heb. of die moet er al gezeten hebben en dat die tot uitbarsting is gekomen met masturberen.. maar dan heb ik dat niet gevoeld. anderzijds hoe de bacterieen er dan in gekomen zijn is ook een raadsel.

    en ik ben vroeger ook op soas getest toen ik wel seks heb gehad met een partner maar daar kwam ook niks uit toen.

    Reageer
    #4

    Waar heb je pijn?

    - tip penis of echt plasbuis?

    - frequent urineren?
    - pijn perineum?

     

     

    Reageer
    #5

    Voel het echt in de tip vooral van de plasbuis .een branderig pijnlijk gevoel met steeds aandrang om te plassen . ook als ik daarin knijp is pijnlijk en gaat nog meer branden en ook trekt het naar de anus toe. ook als ik op mijn onderbuik duw recht boven de penis dan is het erg gevoelig. ik drink expres ook veel maar heb niet het idee dat ik het daar mee wegspoel.

     

    als ik geplast heb dan is de pijn even weg en tijdens het plassen voel ik ook even niks maar even daarna komt het weer terug opzetten. en ook met poepen is het gevoeliger daarna

    Reageer
    #6

    Overlijden aan een AB kuur is toch wel war overdreven....
    Bespreek het met je huisarts

    Reageer
    #7

    Probeer een andere dokter

    heb je ook andere klachten: nadruppelen, urinerverlies, afscheiding,...

    Reageer
    #8

    Nadruppelen wel maar geen afscheiding of urineverlies. vanochtend had ik nog best veel last maar vanmiddag en nu vanavond weer minder. het gaat vaak op en neer met de pijn en kan per dag ook verschillen,

     

    ik drink veel water en heb geen zwakke plas straal. de dokter heeft nog wel mijn prostaat gevoeld en die is mooi glad en niet vergroot. hij zei echt dat er mensen overlijden aan de gevolgen van anti biotica omdat het je afweersysteem sloopt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Als dat zo was, was de helft van de wereldbevolking verdwenen.

    Reageer
    #10

    Ik heb de huisarts gebeld en weer gesproken. gevraagd om een uitstrijkje te maken van mijn prostaat vocht zodat we kunnen vaststellen welke bacterie er mogelijk is en dan gericht Anti biotica geven zodat we niet alles hoeven meenemen met breed spectrum .hij snapte mijn redenering maar volgens hem is dat niet de manier.

    volgens hem moet je dan naar de uroloog en een punctie laten doen in de prostaat en dit zijn zeer pijnlijke behandelingen. hij geeft mij het advies een maand af te wachten en veel te drinken en mijn diclofenac ontstekingsremmer te nemen. meer kan hij op dit moment niet voor mij betekenen.

    Reageer
    #11

    Je dokter is niet correct.

    een uroloog kan je prostaat masseren en dan komt er prostaatvocht uit de penis.

    sperma kan ook

    Reageer
    #12

    In ieder geval .voordat je bij een uroloog kan komen ben je zo een maand verder. wachttijden zijn meestal lang. vandaag gaat het wel erg goed ineens. verbazingwekkend eigenlijk de hele dag geen pijn. het enige wat ik gedaan heb is 2 dagen niet masturberen en gisteren middag werd de pijn al milder en in de avond was ik al bijna geheel pijnloos .normaal masturbeer ik 2 maal per dag en het is wel begonnen direct na het klaarkomen .toen ik pijn had ben ik nog gewoon elke dag doorgegaan maar nu dus 2 dagen niet en lijkt het beter te gaan.. dit is de eerste keer sinds ik de klachten heb dat ik 2 dagen achter elkaar bijna vrij van pijn ben.. ik wil niet te vroeg juichen maar zou dat ermee te maken kunnen hebben?

     

     

    Reageer
    #13

    Ga naar de uroloog en bespreek het probleem. Of er een punctie genomen zou moeten worden is nog maar vraag...

    Reageer
    #14

    Zoals het er nu uitziet ga ik geen punctie laten verrichten. vandaag dus ook weer geen pijn. al voel ik heel erg vaag nog wel iets maar is te verwaarlozen. ik voel me fitter ook nu ik niet meer masturbeer. misschien heeft mijn prostaat rust nodig. ik weet niet wat een uroloog hiervan gaat denken. is dat niet bij iedereen verschillend?

     

    Reageer
    #15

    Ik weet niet zo goed wat je hier nu mee bedoeld.

    Reageer
Reageer op: Onsteking vermoedelijk aan de prostaat?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief