Prostaat ontsteking door vaginavocht?

 • #1

  Beste allen.

  Ik heb een probleem met mijn prostaat. ik heb in mijn leven al relaties met verschillende vrouwen gehad maar bij de meesten als ik daar seks mee had kreeg ik kort erna steeds ontstekingen aan mijn prostaat.
  dit zijn meestal vrouwen waarbij de vagina zuur smaakt en ruikt.

  als ik seks heb met vrouwen waarbij de vagina reukloos is, dan is er voor mij ook niets aan de hand. ik heb eens een relatie van 4 jaar met een vrouw gehad waarbij de vagina niet zuur was en in die 4 jaar nooit last gehad van mijn prostaat na de seks.

  nu na 6 jaar vrijgezel geweest te zijn ook zonder last van de prostaat . tot voor kort weer een relatie met een hele leuke vrouw gekregen waar ik echt gek op ben. ik heb in al die tijd dat ik alleen was geen sexueel contact gehad met andere vrouwen en had dus ook geen last van mijn prostaat. nu heb ik gisteren voor het eerst seks gehad met mijn nieuwe vriendin en vrijwel direct erna voelde ik precies weer dezelfde prostaatklachten opkomen die ik kreeg met andere vrouwen uit relaties daarvoor waarbij de vagina ook zuur smaakte.

  ik ben hier in het verleden al vaak voor naar de huisarts geweest en naar de uroloog. er zijn toen echo's gemaakt en duidelijk te zien was dat er een ontsteking aan de prostaat was. ook zag de uroloog op de echo littekens in mijn prostaat zitten van eerdere ontstekingen die ik al gehad had.

  de klachten zijn pijn bij het zitten tissen de anus en balzak. pijn bij het poepen aan de anus. pijn gevoel in de plasbuis en branderigheid. soms ook bij het plassen. de symptomen wijzen op een prostaat ontsteking .alleen volgens de uroloog kan er geen vaginavocht via de plasbuis de prostaat inkomen en dan een ontsteking veroorzaken. opmerkelijk is dat na de seks dat ik vrijwel direct al ontstekingspijn voel in de prostaat. van hem heb ik het advies gekregen veel water drinken. dit doe ik altijd al maar ondanks dat krijg ik toch ontstekingen.

  ik snap ook echter niet waar deze extreme gevoeligheid dan vandaan kan komen. de huisarts nam mij destijds ook al niet serieus en geloofde ook niet dat mijn probleem te wijten was aan wat ik hier schrijf.

  maar voor mij is het wel duidelijk . dat ik alleen prostaat ontstekingen krijg als ik seks heb gehad met vrouwen waarbij de vagina zuur smaakt. dan moet het daar toch wel iets mee te maken hebben?

  hopelijk kan iemand mij dan uitleggen wat er in vaginazuur zit ,en dat dit mogelijk is en zo snel klachten kan veroorzaken. en vooral wat je ertegen zou kunnen doen. ik wil wel graag seks blijven hebben met mijn vriendin. alleen dan zonder pijn de prostaat.

  Reageer
  #2

  Weet je al wat meee andre?

  Reageer
  #3

  Beste Andre,

  Google eens naar bekkenbodenpijnsyndroom/chronische prostatitis.

  Succes!

  Reageer
Reageer op: Prostaat ontsteking door vaginavocht?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief