Prostaat ontsteking opgelopen door uroloog

 • #1

  Beste,

   

  Ik ben vorig jaar oktober met prostaat klachten bij de uroloog geweest en die heeft een echo gemaakt van mijn prostaat. daarop was een ontsteking te zien.  deze is na een paar maanden vanzelf weer over gegaan. en ik heb daarna een half jaar geen klachten gehad. tot ik gisteren een controle afspraak had die vorig jaar al was gemaakt.

  de uroloog heeft mijn prostaat getoucheerd en voelde niet vergroot en daarna een echo gemaakt en dat zag er allemaal heel mooi uit volgens hem., er was dus geen ontsteking meer op te zien. ik vertelde ook dat het heel goed aanvoelde en totaal geen last meer had.

  echter ging ik vanuit het ziekenhuis naar huis en voelde het lichtjes gaan zeuren. die zelfde avond werden de klachten ineens erger en vannacht heb ik liggen zweten en kon ik niet slapen van de pijn. ik heb nu dezelfde klachten terug die ik in oktober vorig jaar had toen er een ontsteking zat.

   

  pijn tussen aars en balzak en uitstralende pijn naar de penis. kan ik ervan uitgaan dat ik door toedoen van de uroloog een prostaat ontsteking terug heb gekregen?

   

  Reactie
Reageer op: Prostaat ontsteking opgelopen door uroloog
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief