Pijn in eikel/prostaat pijn ?

 • #1

  Ik heb elf dagen geleden voor de tweede maal anale seks gehad.

  Nu heb ik sinds enkele dagen pijn in de top van mijn eikel en ook voel ik minder aandrang om te ontlasten, ik kan nog wel gewoon gaan maar voel de aandrang gewoon veel minder.

  Ik heb een jaar geleden wel prostatitis gehad en dat gaf dezelfde pijn klachten, zeurende golvende pijn in de top van de penis.

  Kan dit door de anale seks terug opgeflakkerd zijn?

  Ik heb alvast een afspraak gemaakt bij de huisarts en uroloog.

  Bedankt.

  Reageer
  #2

  Het zou kunnen

  Reageer
  #3

  Als ik vragen mag, welke behandeling heb je tegen prostatitus gehad?

  Reageer
  #4

  Toen eigenlijk niets , de uroloog zei dat hij antibiotica kon voorschrijven die ik dan maanden moest nemen maar er was geen enkele garantie dat het dan over zou zijn omdat ik prostaatstenen en verkalking heb en de bacterie daar altijd terug kan uitzwermen, antibiotica was niet noodzakelijk volgens de uroloog destijds maar ik zou af en toe wel terug wat klachten kunnen ervaren, ik was toen ook nog vrij jong. en heb de antibiotica dan ook geweigerd .

  Dit is jaren goed gebleven met af en toe terugkerende en kortdurende pijnklachten in tijde van stress , deze zomer ook nog wel een week antibiotica moeten nemen vanwege een plasbuisinfectie (doxycycline) en dan heb ik daarna ook terug een week pijnklachten gehad , Daarna weer geen klachten, ook geen SOA's trouwens.

  Tot nu dan weer vrij hevig jammer genoeg, ook niet slim om anale seks te hebben met deze aandoening maar heb er niet bij nagedacht eerlijk gezegd, een fout die ik niet twee keer zal maken, ik heb nu terug een afspraak met de uroloog en terug aan de antibiotica omdat er ontsteking in de urine werd aangetroffen.

  Reageer
  #5

  Bert. Bedankt voor je antwoord. Geluk voor jou waarschijnlijk dat er een bacterie is gevonden en dat je er antibiotica voor krijg. Beterschap

  Reageer
Reageer op: Pijn in eikel/prostaat pijn ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief