Ejaculatie zonder orgasme

Online ZorgZus
 • #1

  Zoals de titel al zegt, is het niet echt iets dat me zorgen maakt, maar wel nergens een uitleg over vind en me wel boeit. Ik doe nogal veel aan edgen, en soms zelfs voor dagen lang zonder te ejaculeren. Wel heb ik gemerkt dat als ik mezelf vaak aan de rand van een orgasme breng, dan even voor een half uurtje stop, en dan weer begin, ik plots een beetje ejaculeer zonder een orgasme te krijgen. (het is geen voorvocht want het is wit) het voelt ook een beetje alsof ik ga plassen, en het voelt ook een beetje goed als die kleine zaadlozing gebeurt. Maar het is geen orgasme (of toch niet zover ik weet), want ik heb erna geen refractaire periode.

  Dit gebeurt alleen maar als ik al veel heb ge-edged. Nooit tijdens normale masturbatie, of nooit tijdens het normale leven zonder masturbatie. De enige uitleg die ik zelf kan bedenken is dat er door het edgen veel sperma word opgebouwd en omdat ik bijna tot een orgasme kom, mijn lichaam automatisch wat los laat om meer plaats te maken. Kan dit kloppen? If is dit ongezond om te doen?

  Reageer
  #2

  Het is in ieder geval niet gezond want het veroorzaakt stuwingen in je zaadleider

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Ejaculatie zonder orgasme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief