vriendin zwanger

 • #1

  Zwanger & Eindeloos Veel Zin In Seks:

  Op zich geen reden tot klagen, maar ben wel bezorgd gezien het volgende: mijn vriendin 23, en ik 27, wonen nu 2 jaar samen. Het gaat geweldig, op alle fronten, zeker ook bij sex. Echt niets te klagen. Wij zijn beide grote liefhebbers van goeie vrij partij. Geluk is helemaal compleet sinds mijn vriendin zwanger is... nu al 7 maanden (baby komt eind mei).

  En hier komt het...
  Ik ken wel de verhalen over zwangere vrouwen die een bijna niet meer te stillen honger naar seks krijgen... maar mijn vriendin overtreft denk ik alles. Ook in haar voorkeuren / dingen die ze graag doet / lijkt ze meer en meer extremer te worden. Nogmaals, er zijn voor mij nog geen grenzen overschreden (waar ik niet aan mee wilde doen) maar een beetje zorgen maak ik me wel.

  Is dit normaal en/of blijft dit zo?
  Wie heeft daar ook ervaring mee?

  Reactie
  #2

  Hahahah wat wil je nu nog meer, zou ik haast zeggen, maar goed dit is wel serieus dus.

  Tijdens de zwangerschap is de clitoris gevoeliger dan anders en een orgasme voelt ook veel heftiger. Uit eigen ervaring weet ik dat ik ook meer behoefte had aan sex, dus misschien zijn het wel de hormonen.

  Succes..

  Groetjes
  Claudia

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Zo leer je je vriendin steeds beter kennen... Vrouwen en hormomen, volegns mij kun je daar de dikste boeken over schrijven zonder dat er iets in staat... Succes ermee, en met wederwijds respect kom je een heel eind.

  Reactie
Reageer op: vriendin zwanger
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief