snel erg gevoelig tijden seks (hoop op antwoord

 • #1

  Hallo,

  ik heb sinds 2 jaar een hele lieve vriend ik vrij graag met hem alleen als we echt sex hebben wordt het snel (na ongeveer 10 minuten) gevoelig! stel dat we de volgende dag ook sex willen doet het al gelijk helemaal pijn dus moet ik altijd weer even wachten. Het heeft een normale penis en het gaat er heus niet heel ruig aan toe!
  Het doet alleenmaar pijn aan een klein randje, ik kan het een beetje vast pakken, naar mijn idee is het dus nog stug maagdenvlies. Na de sex is dat randje dus ook heel gevoelig en alleen daar heb ik pijn! ik ben naar mijn huisarts geweest en verteld dat ik dacht dat ik stug maagdenvlies heb maar ze reageerde gelijk dat het onwaarschijnlijk is waardoor ik haar dus niet meer durfde te laten kijken. Ik voel me best wel een beetje wanhopig nu ­čÖü ik zou zo graag gewoon lekker het willen doen zonder pijn te hebben. Ik schaam me zo om nog een keer naar haar toe te gaan. Wat zouden jullie doen? ik kan me wel ontspannen hoor! ik geniet juist en dan ineens doet het pijn....ik denk door de wrijvingen. please heeft iemand een tip!?
  bedankt

  Reactie
  #2

  Het is toch aan te raden een onderzoekje te laten doen door de huisarts.

  Als het aan de bovenkant zit, kan het ook een kamsympfyse zijn, aan de onderkant misschien een vestibulitis.

  Maar zonder lichamelijk onderzoek kun je echt weinig zeggen.

  Ik vind het trouwens nergens voor nodig je te schamen. Zorg gewoon dat je fris bent, draag een schoon slipje, en wees ontspannen als je dat durft. Zo`n onderzoekje is heel normaal, en het kan je in de toekomst veel pijn schelen. Misschien is het een idee te melden dat je een beetje tegen het onderzoek opziet, dan kan de huisarts er extra rekening mee houden.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Hoi suus bedankt voor je reactie!!
  Het zit aan de onderkant...richting de anus ;-). Maar ik zie dat vestibulitis iets met ontsteking is, maar dat is het niet denk ik. Het lijkt gewoon op een flubbertje huid wat te strak gaat staan als ik echt seks heb waardoor het gevoelig wordt.
  Maar ik ben zo bang dat mijn huisarts me een aansteller vindt, het lijkt er elke keer op dat ze me niet serieus neemt, ik hoop zo dat er wel wat aan te doen is.
  Ik zit nu zelfs ook aan een medisch onderzoek te denken bij een stichting in amsterdam, dat is 40 euro. Maar eigenlijk zou ik gewoon nog naar de huisarts moeten gaan toch? ik hoop zoooo dat het over gaat hihi

  Reactie
  #4

  Ik heb er ook last van, ik ontspan me goed en we gebruiken glijmiddel, op een gegeven moment schreeuw ik het gewoon van de pijn uit en die pijn blijft een paar dagen, ook beneden het is dan een beetje opgezwolle

  Reactie
  #5

  mss niet vochtig genoeg? mijn partner heeft dat ook weleens en als ik bij haar naar binnen ga moet ik t eerst heel rustig aan doen anders gilt ze t ook uit van de pijn.dus eerst goed opgewonden worden dat zal echt helpen

  Reactie
Reageer op: snel erg gevoelig tijden seks (hoop op antwoord
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief