Libido totaal laten verdwijnen, kan dat?

Online ZorgZus
 • #1

  Beste allemaal,

  Een beetje achtergrond. Ik ben een helaas niet zo groot geschapen man en ervaar daar vrij veel stres over.
  Nu vroeg ik mij af of doormiddel van medicatie of iets dergelijks ik totaal a seksueel / 'libido af' kon worden. Niet dat ik een enorm hoog libido heb, maar het niet hebben lijkt mij handig ivm mijn mentale welzijn op dat gebied.
  Ik zie de toekomst met vrouwen namelijk niet echt zonnig in, en dit leek mij de beste oplossing.

  Of dit mogelijk is kon ik nergens vinden. Dus ik vrees dat het niet zomaar kan, maar toch, vragen kan nooit kwaad.

  Bijvoorbaat dank.

  Reageer
  #2

  Ik weet niet hoe groot je penis is en hoe oud je bent, maar ik denk niet dat medicatie daar de oplossing voor is. Ben je voor dit probleem ook al eens bij je huisarts geweest?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Beste  John,

  Dank voor uw antwoord. Ik ben halve wegen de twintig. Naar de huisarts ga ik normaliter alleen als ik ziek ben, dus ik dacht dit kan ik wel hier vragen. Ook omdat ik nergens op het internet een antwoord kon vinden. Wellicht in een medisch tijdschrift.
  Ik begrijp uw antwoord, maar mijn vraag blijft of iemand weet of het libido naar een nulpunt gebracht kan worden en wat verdere consequenties zullen zijn als dat mogelijk is.

  dank en met vriendelijke groet

   

  Reageer
  #4

  In principe kan dat wel. Er is speciale medicatie voor. Men noemt dat dan chemische castratie met nare bewoordingen. Maar dit zou je dan toch met je huisarts moeten bespreken.

  Reageer
Reageer op: Libido totaal laten verdwijnen, kan dat?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief