Online ZorgZus
 • #1

  ik heb seks gehad met condoom maar ben al 4 dagen te laat met ongesteldheid moet ik me zorgen maken?

  Reageer
  #2

  Als je een condoom hebt gebruikt en die is niet stuk gegaan, raak je niet zwanger

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Ik en mijn vriendin hebben gister op dag 12 van de menstruatie iets gedaan. We hebben zonder kleren de penis over de vagina heen gedaan maar niet in de vagina, laat staan diep in de vagina. Ook ben ik niet klaargekomen dus er kan ok niet sperma via mijn vingers in haar zijn gekomen. We hebben alleen de penis en beetje tegen de clitoris en schaamlippen aangedrukt maar mijn penis is niet echt in de vagina gegaan, alleen de eikel dus tegen de lippen aan maar geen penetratie en dus zover klaarkomen ook. Is het realistisch om zo zwanger te raken en moet ik me nu zorgen maken? Het lijkt mij zelf niet maar ik wil het toch even aan een deskundig iemand vragen, vandaar dit bericht.  Ik hoop een geruststellend antwoord te krijgen straks, groetjes!

  Reageer
  #4

  Zo kun je dus niet zwanger raken

  Reageer
  #5

  Oke mooi zo, dus u zegt dat ze gewoon aan het eind van de cyclus ongesteld is? En dat eventuele voorvocht ofzo wat op de vagina is gekomen kan dat niet naar binnen zijn gelekt als het ware zonder dat er penetratie was? (Wel daarna meteen de binnenkant van de vagina schoongemaakt)

  Reageer
  #6

  En wat betreft überhaupt de kans op zwangerschap op dag 12? De kans dat je überhaupt zomaar eventjes zwanger wordt met klaarkomen in de vagina en alles tijdens de ovulatie is toch al niet heel groot?

  Reageer
  #7

  Op dag 12 is de kans op zwangerschap natuurlijk het grootst. Maar dan moet er wel sperma IN de vagina terecht komen

  Reageer
  #8

  Maar dan nogsteeds blijft de kans toch niet heel groot? En kan dat er niet inlekken wat netreft voorvocht? Overigens had ik volgensmiJ al heel weinig voorvocht maar ik ben die dag niet klaargekomen en had al meerdere keren geplast, dus lijkt me geen risico als de penis er niet in is gegaan en ik niet ben klaargekomen en er niet echt sperma in het voorvocht kan hebben gezeten dat er al amper was aangezien het plassen en het me niet echt lijkt in de vagine te lekken, want dat komt er toch alleen maar in als de penis en ver de vagina IN gaat dan?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Kunt u aub antwoorden

  Reageer
  #10

  Van voorvocht raakt ze sowieso niet zwanger

  Reageer
  #11

  Soms kan het even duren voordat er een antwoord komt. Ik zit niet 24/7 achter mijn laptop, en er zijn nog veel meer andere mensen die ook vragen hebben

  Reageer
  #12

  Ik heb seks gehad met mijn vriendin vandaag en gewoon met condoom, achteraf is er ook GEEN gaatje in gekomen dus dat was allemaal veilig en ik ben ook niet in de condoom klaargekomen. Dr na nog heel kort 3x over de vagina heen en achteraf ook geen vocht want ik voelde alleen maar droog en hij is er niet in gegaan zonder, dr na nog afgetrokmen en klaargekomen en haar gevingerd maar niet met mn vinger er in zodat er hoe dan ook geen sperma in haar zou komen, dit is dus toch gewoon volledig veilig wat betreft zwangerschap en geen zorgen nodig toch?

  Reageer
  #13

  Zo kan ze toch echt niet zwanger raken

  Reageer
  #14

  10000% zkr dus neem k aan, ja of nee?

  Reageer
  #15

  Helemaal juist

  Reageer
Reageer op: seks
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief