Kans op zwangerschap

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo meneer,

  Ik en mijn vriendin hebben een beetje gestoeid met elkaar maar van het ene kwam het andere. We zijn beide klaargekomen, maar ik ben klaargekomen op haar buik mijn sperma ging ook op haar clitoris en op haar schaamlippen we hebben het allemaal nadien zitten af te kuisen met een zakdoek. Is ze nu zwanger?

  Haar menstruatie cyclus is ook zeer onregelmatig maar normaal gezien moet ze haar menstruatie krijgen binnen 5 dagen ongeveer. Maar kan je eigenlijk zo kort voor de menstruatie zwanger geraken meneer?

   

  Reageer
  #2

  Kunt u snel reageren alstublieft meneer

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Je kunt niet verwachten dat je 24/7 gelijk antwoord krijgt, beetje geduld is wel zo netjes!

  Misschien moet je gewoon de volgende keer gewoon even nadenken en  anti conceptie gebruiken als je met je vriendin gaat spelen, hoef je na afloop ook niet te stressen.......... Ze kan trouwens alleen zwanger worden als er sperma IN haar vagina terecht komt.

  Reageer
  #4

  Mijn excuses mevrouw!

  Dus ik hoef niet te stressen dat ze zwanger is?

  Reageer
  #5

  Volgens mij heb ik die vraag al een keer beantwoord, maar toen voor je vriendin....

  Nee ze raakt zo niet zwanger

  Reageer
  #6

  Dat kan zeker! We hebben beide van deze website gehoord en iedereen had goede commentaar over jou dus ik wou ook even een dringende vraag stellen

  ze heeft vaak een kleine kramp in 1 van haar eierstokken, ze verliest ook veel witte afscheiding, ze heeft een kleine opgezwollen buik maar zijn dat dan ook tekenen dat haar menstruatie eraan komt?

  Reageer
  #7

  dat kan van de eisprong zijn of idd van de komende menstruatie

  Reageer
  #8

  Oké bedankt!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #10

  Ik zie dat ik in het midden een typfoutje heb gemaakt, NIET klaargekomen heel de avond

  Reageer
Reageer op: Kans op zwangerschap
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief