Niet opgewonden van trio

 • #1

  Ik had even een vraagje.
  Ik en mijn vriend zijn altijd heel open tegen mekaar en laatst vroeg ik aan mijn vriend of hij met mij een trio zou willen met een meisje erbij daarop antwoordde hij dat hij daar totaal geen behoefte aan heeft en liever een trio met ene man heeft. Ook vraag ik wel is aan hem of hij het miss leuk of prettig zou vinden als ik vieze dingen zou doen met een meisje. Daarbij zei hij dat hij ontzettend boos zou worden als ik dat zou doen...
  Is dit normaal? Want ik was nogal verbaast 9/10 mannen vinden dit opwindend en mijn vriend niet...
  Groetjes emily

  Reactie
  #2

  En hebben meer mannen dit of is mijn vriend de enige die dit totaal niet interessant en opwindend vind?

  groetjes emily

   

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Hoi,

  Dan hoort mijn vriend ( gelukkig! ) ook bij de mannen die dit totaal niet interessant vinden.

  Heb er zelf ook totaal geen behoefte aan trouwens,dus dat is bij ons geen probleem. Wij zouden het beide voelen als een vorm van vreemd gaan. Dus ik begrijp de boosheid van je vriend ook wel. Voor hem voelt het of je aan hem niet genoeg hebt.

  Voor jou misschien niet een antwoord waar je op hoopte­čśë Maar persoonlijk ben ik heel blij dat mijn vriend totaal niet in andere vrouwen ge├»nteresseerd is.

  Reactie
Reageer op: Niet opgewonden van trio
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief