Huilen als vriend weg is

 • #1

  Hallo🙋🏻‍♀️
  Ik zit al een lange tijd met een probleem. Altijd als mijn vriend langs is geweest in het weekend en het is zondagavond wanneer hij weg moet slaat mijn humeur om. Dat ziet hij dan oom altijd aan mijn gezicht. Vaak moet ik dan alsnog huilen als hij weggaat. En soms best wel heftig janken ook. Is dit raar? Buiten mijn vriend zie ik mijn vrienden en spreek ik genoeg met hun af. Verder verveel ik me ook nooit. Toch zie ik er dan heel erg tegenop dat ik weer zo lang zonder hem ben. We zijn al bijna 2 jaar samen maar toch blijft dit probleem hangen. Dan vraag ik me altijd af is er iets mis met mij?
  Hulp/advies is graag welkom
  Groetjes snoomy

  Reactie
  #2

  Natuurlijk is er niets mis met je.

  Denk dat je pas moet gaan nadenken als je vrolijker word zodra je vriend weer weg gaat.

  Mijn vriendin huilt vaak als ze oververmoeid is en dan zeg ik: Oh jee, is het weer zover?! en geef ik haar een dikke knuffel, vervolgens kan ze er weer om lachen.

  We reageren allemaal anders.

  Bekijk het van de mooie kant: Het lijkt erop dat je je erg fijn voelt met je vriend!

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Huilen als vriend weg is
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief