Condoom

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi!

    Sinds kort ben ik weer seskueel actief en merk dat vaak jongens geen condooms meer bij zich hebben waardoor je al snel geneigd ben het onveilig te doen.

    Nu was ik van plan zelf condooms aan te schaffen , mocht de jongen niks bij zich hebben heb ik zelf altijd wat achter de hand.

    Nu zag ik tijdens mijn zoektoch dat er allemaal verschillende soorten en maten zijn..

    Wat is dan het slimst om te kopen?

     

    Alvast dank!

    Reageer
    #2

    Ze zijn er in verschillende maten... Maar het is wel de omgekeerde wereld. De boys moeten daarvoor zorgen. En eigenlijk is het simpel: geen condoom- geen seks

    Reageer
    #3

    Goedkopere merken zijn soms wat kleiner. Soms ook dikker. Die van dat bekende merk zijn wel goed en zal bij de meeste mannen wel passen.  Je zou ook kunnen overwegen een pessarium te nemen. Dan heb je altijd de goede maat. Wel zorgvuldig gebruiken. Beter niet bij one night stands.

    Verder kan het goed zijn om een contact rustig op te bouwen. Dan is de kans dat de jongen in kwestie ook serieuzer is. Dan kan je het voorzichtig ter sprake brengen. Zo van 'doe je het altijd veilig'.

    Reageer
Reageer op: Condoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief