vloeien na orgasme

 • #1

  na jaren 'normale 'sex en daarbij 'normale 'orgasmes , sinds kort ontdekt dat n vibrator mij hele diepe orgasmes geeft , met n ongekende sterke samentrekking van mn vagina / baarmoederspieren..heel fijn en niks pijnlijks aan , alleen ontstaat er daarna n vloeien alsof licht ongesteld.dit houdt dagen aan. ik zoek me wezenloos op het internet maar vind nergens dit fenomeen (wordt elders wel gepraat over contactbloeding - maar neem aan dat dit te maken heeft met penetratie en ik heb het hier enkel over stimulatie van de clitoris) hoop dat iemand dit herkent , en nog meer dat het te voorkomen is...

  Reactie
  #2

  Een bloeding na seksueel contact heet een contactbloeding. Een terugkerende contactbloeding kan wijzen op gewijzigde baarmoederhalscellen die mogelijk maligne kunnen worden. Tijd voor een inwendig onderzoek dus. Neem in dit geval het zekere voor het onzekere.
  Trouwens fijn voor je dat je volledige ontspanning kan vinden met dit apparaat, ik wens je dezelfde en mogelijk nog fijnere ervaring toe met een spannende en betrouwbare partner.

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Licht vaginaal bloedverlies (spotting) of wat hevigere bloedingen na een orgasme kunnen worden veroorzaakt door de vaak krachtige samentrekkingen van de baarmoeder tijdens het orgasme.

  Als de menstruele cyclus verder regelmatig is en als je geen andere opvallende symptomen hebt, lijkt dit de meest voor de hand liggende onschuldige verklaring voor het bloedverlies na het orgasme zonder penetratie.

  Reactie
  #4

  Ik heb juist het zelfde probleem, na elk orgasme die ik krijg (gewoon door te vrijven aan mijn clitoris) komt er een beetje bloed uit mijn vagina.. dus ik ga gewoon stoppen met dat clitoris gedoe, minstens voor 3 a 4 maanden, misschien helpt dat wel ­čÖé
  Ps: ik ben nog maar 15

  Reactie
  #5

  En wanneer gaan deze bloedingen dan over? Of wat kan je hier tegen doen?

  Reactie
  #6

  ik heb dus ook ongeveer dit probleem, ik ben ongeveer 4 maanden geleden ontmaagd zonder condoom terwijl ik ongesteld was. ik heb nergens last van gehad dus ik heb er niks aan gedaan. maar sinsdien heb ik elke keer als ik een orgasme gehad heb gigantisch veel bloed ineens terwijl ik niet ongesteld ben. ik durf nu ook geen seks te hebben want ik weet dat het dan weer gebeurt. iemand die dit herkent?

  Reactie
  #7

  Contactbloeding? Ik zou een afspraak maken met een gynaecoloog.

  Reactie
  #8

  Hoi ik heb dat ook alleen is het bij mij in mn slaap. Voel me er ontzettend alleen onder omdat mn vriend zoiets niet voor mekaar krijgt
  Groet Claudia

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt Claudia.
  Deze discussie gaat over contactbloedingen. Ik zou zeggen: gelukkig veroorzaakt je vriend dus geen contactbloedingen.

  Reactie
  #10

  Ik krijg aan het eind van me slaap een orgasme met bloedverlies vaak doet ook mn onderbuik pijn daarna soort menstruatiepijn door sexuele trauma's uit het verleden niet sexueel actief. Ik wil dit helemaal niet. Heb begrepen dat een orgasme tijdens slaap normaal is maar voor mij voelt dat niet zo

  Reactie
  #11

  Okay. Een orgasme tijdens de slaap kan voor komen. alleen de bloeding hoort daar dus niet bij.
  Ik denk dat je er goed aan doet om een afspraak te maken bij de gynaecoloog.

  Reactie
  #12

  Ik heb het zelfde probleem
  steeds als ik klaar kom of bijna klaar kom krijg ik hele pijnlijke steken bij mijn baarmoeder.
  en kort erna begin ik wat bloed te verliezen maar dat is alleen als iemand mij ''vingert'' zeg maar en niet tijdens het vrijen.
  ik vind het heel vervelend wat kan ik er aan doen

  Reactie
  #13

  Het is mogelijk dat er door het vingeren wondjes ontstaan. Heeft je vriend geen scherpe nagels? zijn ze kort geknipt en zitten er geen scherpe hoekjes aan? Is hij misschien wat te wild met zijn vingers?

  Reactie
  #14

  Ik heb er ook last van en het is in de loop van t jaar erger geworden naar contineu.
  Dat is geen pretje.
  Mijn gyneceloog zegt dat mijn baarmoederslijmvlies dicht gebrand moet worden, ben daar niet zo'n voorstander van dus heb t uitgesteld en ben met accenpuntuur begonnen en dat heeft redelijk veel baat.
  Maar opgelost is het nog niet dus als iemand iets goeds weet grasg

  Reactie
  #15

  Ben heel blij dat ik er eindelijk wat over gevonden heb! Heb er sinds kort last van maar vind het erg irritant omdat ik nu elke keer na het vingeren (alleen op de clitoris) een inlegkruisje in moet. Maar wat is eraan te doen?

  Reactie
Reageer op: vloeien na orgasme
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief