Sex gaat niet zoals het zou moeten

Online ZorgZus
  • #1

    Ik vind het eigenlijk te voor schut voor woorden maar ik zit met een probleem. Ik ben 29 en heb sindskort een geweldige en mooie vriendin. Deze heeft mij ook nog niet zo heel lang geleden ontmaagd.

    Bij de eerste keer was ik zo zenuwachtig dat mijn penis gewoon niet helemaal hard werd steeds. En op momenten dat ie dat wel was was het ook maar van korte duur. Ik denk zelf dat dit door de zenuwen kwam. Maar gisteren had ik het weer na inmiddels meerdere keren sex gehad te hebben.

    Als ik mijn vriendin vinger word ik zo opgewonden dat ik ie keihard word. Alleen als ik hem er dan in wil stoppen gaat hij er gewoon zo moeilijk in dat hij eigenlijk instant weer slap word. Na heel vaak opnieuw hard maken en veel glijmiddel gebruiken wil het dan uiteindelijk lukken. Maar we krijg eigen alleen Missionaris voor elkaar. Alle andere standjes lukken gewoon niet.

    Mijn vriendin zegt dat mij lul heel dik is maar ik heb niet het idee dat dat zo is. (al zal zij er vast meer gezien hebben) Ik heb eerder het idee dat zij heel smal is en dat het nu een beetje tussen mijn oren is gaan zitten en dat door te veel nadenken het vaak niet lukt. Ook als ze me pijpt blijft ie niet superhard en krijg ik het ook niet voor elkaar om klaar te komen, iets wat mijn vriendin heel graag zou willen.

    Ik ben echt ten einde raad. Met heel veel moeite lukt het meestal net maar ik wil ook graag andere standjes proberen en dat het niet zo'n getob is. Mijn vriendin word er soms ook heel erg onzeker van want dan denkt ze dat ze mij niet opwind of dat ik haar niet aantrekkelijk vind en dat vind ik heel erg want ik hou heel veel van haar.

    Ik heb echt het idee dat er iets mis is met me. Heb ik mezelf verpest met 15+ jaar meerdere keren per week (te hard) masturberen ofzo dat het nu een beetje ongevoelig is geworden?

    Ik hoop dat het een beetje duidelijk is

    Reageer
    #2

    Het kan een psychisch probleem zijn. Faalangst bijvoorbeeld. Ga naar de huisarts en bespreek het

    Reageer
    #3

    Er is geen andere oplossing mogelijk? Ik durf er niet zo goed mee naar de huisarts te gaan eigenlijk

    Reageer
    #4

    Ik raad je toch aan om ermee te gaan.

    Reageer
Reageer op: Sex gaat niet zoals het zou moeten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief