Trillen tijdens stimuleren clitoris zowel beffen als met vingers

Online ZorgZus
 • #1

  beste,
  Ik heb sinds enige tijd een vriend, waarmee ik seks heb. Ik heb overigens nooit voor hem seks gehad met iemand, waardoor ik niet veel ervaring heb hiermee.
  Nu is het mij opgevallen dat als hij mijn clitoris stimuleert tijdens het beffen of met de vingers, dat na enige tijd mijn benen beginnen te trillen. Dit kan ik niet in bedwang houden heb ik het idee. Het gevoel is niet vervelend, maar ik kom er niet echt klaar door. Ook heb ik het idee dat ik wel gewoon ontspannen genoeg ben tijdens het stimuleren.
  Op het internet heb ik gelezen dat dit normaal is, de ander zegt dat het te direct gestimuleerd wordt en de ander zegt dat je door moet gaan met stimuleren op dat punt om toch klaar te komen.
  Ik heb het hierover met mijn vriend gehad en hij zegt dat we gewoon moeten uitvogelen wat fijn voor mij is, maar ik ben gewoon benieuwd naar jullie ervaringen hiermee. Ergens begin ik te twijfelen aan mezelf.
  Kan hij te direct stimuleren bij mijn clitoris en hoe zorg ik dat hij dit niet doet?

  Ik hoor graag! ­čÖé

  Reageer
  #2

  Ik denk inderdaad dat het even proberen is wat fijn is en goed aan te geven wat voor jou wel werkt en wat te direct voelt. De trillingen in de benen komen vaker voor, maar als je ze niet kunt negeren is dat irritant en kan ten koste gaan van de opwinding. Lukt het je bij jezelf wel?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
  #3

  Ik date regelmatig met een lieve dame en tijdens het beffen beginnen haar benen regelmatig te trillen, maar geeft ze tegelijkertijd aan dat directe stimulatie van haar clitoris te gevoelig is.

  Wij zijn er beiden nog steeds niet over uit of dit een orgasme of een voorbode hiervan is en zijn benieuwd naar het antwoord hierop.

  Reageer
  #4

  dat zal de aanloop naar het orgasme zijn , of een over-stimulatie

  Reageer
Reageer op: Trillen tijdens stimuleren clitoris zowel beffen als met vingers
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief