De pil antwoord aubbbb

Online ZorgZus
  • #1

    hey

    ik heb zo ney overgegeven omdat ik beetje last had mijn mijn maag, en ik ben aan de pil de pil heb ik om 17:40 genomen en het is al nu 4,5 uur geleden zou ik de pil terug opnieuw innemen of niet? Het is microgynon 30 zal de pil al verteerd zijn en gewerkt hebben??

    Reageer
    #2

    Nee dat is niet nodig

    Reageer
    #3

    maar ik heb de bijsluiter gelzen er stond op als je na 3 4 uur overgeeft zal de bijwerking van de pil minder zijn en ik hiervoor 2 3 dagen geleden onveilig seks gehad, en ik heb tog voorzeker heid de pil opnieuw gepakt dus ik ben tog dan veilig he??

    Reageer
    #4

    ???

    Reageer
    #5

    ik heb vandaag weer moeten overgeven na 2 uur innam van de pil heb terug 1 nieuwe gepakt is dat riskant? En ik ben tog veilig he?

    Das omdat ik last heb van mijn maag beetje maagzuur tis niet door de pil ofzo.. ik ben tog veilig he..?

    Reageer
    #6

    Dat is alleen maar van toepassing als overgeeft BINNEN 4 uur na inname van de pil

    Reageer
    #7

    Dan ben je nog steeds beschermd door de pil

    Reageer
    #8

    als ik  overgeef ben ik tog dan beschermd door de pil dus?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    ik heb vandaag 2 maal de pil gepakt 1ste pil om 18:06u na 2uur heb ik moetten overgeven en om 20:20u heb ik 2de pil gepakt en ik heb beetje gegeten kan niet verteren na 5uur om 01:00u heb ik beetje moeten overgeven. Ben ik nog altijd veilig ik geen 3de pil gepakt omdat het al 5uur geleden was dat ik 2de pil genomen hebt.

    Aub antwoord ben ik nog veilig???

    Reageer
Reageer op: De pil antwoord aubbbb


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief