Online ZorgZus
 • #1

  ik heb een vraagje ik neem de pil al 3,5maand nooit vergeten en vandaag na de innam van de pil heb ik overgegeven na 3uur had last van maag derna heb ik geen pil terug genomen dus mijn vraagje is heeft de pil gewerkt? Ik heb gevraagt aan mijn zus en ze zij dat het wel gewerkt zou zijn dat je niet opnieuw pil moest nemen omdat het niet goed is

   

  hir voor maand geleden had ik ook zelfde probleem met mijn maag kan eten niet zo snel verteren en heb ook na 3 4 5 uur overgegeven en geen nieuwe pil gepakt gwn volgende dag terug de pil ingenomen en ik had wel telkens mijn regels. Zou het gewerkt hebben de pil antwoord aub???

  Reageer
  #2

  antwoord aub???

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Als je binnen 4 uur na inname van de pil moet overgeven, is het beter om een nieuwe pil te nemen. Lees ook eens de bijsluiter

  Reageer
  #4

  vorig was het ook gebuurt en had ook geen nieuwe pil genomen en had mijn mestrutie gekregen, en vandaag gwn op tijd mijn pil ingenomen. en op de bijsluiter staat na 2uur ben ik dan beschremd voor deze komende dagen al ik seks heb zonder condoom???

  Reageer
  #5

  Dan zul je wel beschermd zijn

  Reageer
  #6

  ik ben al 3 4 maanden aan de pil heb wel paar keer onveilig seks gehad endan kreeg ik gewoon mijn regels, nu met dat overgeven na innam van de pil na 3uur overgeven geen nieuwe pil gepakt gewoon vandaag mijn pil gepakt ik ga gwn zo verder tot aan mijn stopweek. Als ik onveilig seks heb ben ik gewoon veilig en deze maand ook veilig?? En moet geen zorgen maken tog??

  Reageer
  #7

  antwoord aub??

  Reageer
  #8

  Voor alle veiligheid zou ik de eerste 7 dagen na het overgeven geen onbeschermde seks hebben

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  voor zekerheid zou het met condoom gebeuren dan?

  Reageer
  #10

  Juist

  Reageer
  #11

  hallo, ik heb net met mijn vriend onveilig seks gehad ik ben ook aan de pil, zoals ik het op vorige vragen had geschreven heb ik vorig zondag overgegeven na de in nam van de pil na 3uur. En vandaag hebben we het zonder condoom gedaan mijn vriend vind condoom biet leuk hij is niet in mij klaargekomen toen hij uit mijn vagina was hij klaargekomen op papieren zakdoek en er is beetje op mijn lies en onderbuik gekomen toen ik het zag heb ik direct afgeveegt hij zij dat hij niet in mij is gekomen en ben ook aan de pil nooit vergeten altijd ingenomen we hebben paar keer ook zonder condoom gedaan toen krijgde ik mijn regels. Maar nu na de innam van de pil na 3uur overgegeven hed zeiden jullie dat ik voorzekerheid met condoom moest doen maar mijn vriend wou niet is niet in mij gekomen alleen beetje aan lies en onderbuik zo kan de sperma tog niet in vagina gaan he? Ik ben thuis gekomen direct geplast en goed gewassen Ben ik veilig en er is tog geen risico voor zwangerschap he??? Aub antwoord???

  Reageer
  #12

  Niks aan de hand dus

  Reageer
  #13

  dus is er niks aan de hand en was ik dan veilig?? En er is dan geen risico voor zwangerschap??

  Reageer
  #14

  Je was beschermd

  Reageer
  #15

  ja ben aan de pil zo was ik beschermd maar ik maakte mij beetjes zorgen omdat ik vorig zondag had overgegeven na de innam van de pil na 3uur daarrom maak ik beetje paniek..

  Reageer
Reageer op: De pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief