HELP! Nog niet ongesteld

Online ZorgZus
 • #1

  Ik heb de afgelopen maand seks gehad met Mn vriend, we hebben hierbij een condoom gebruikt en hij haalde hem eruit als hij het gevoel had dat hij zou komen omdat ik nog niet aan de pil zit.  Hij is dus niet in mij klaar gekomen. Maar nu toch, ik zou drie dagen geleden ongesteld moeten worden en ben het nog steeds niet! Ik ben zo bang en ik stress hem zo erg! Kan iemand me helpen!

  Reageer
  #2

  Als hij niet in je gekomen is is de kans sowieso klein dat je zwanger bent. Soms kan de menstruatie wat langer uitblijven, dat is opzicht niet zo erg volgens mij. Als je toch niet ongesteld wordt kan je altijd even een testje halen bij de drogist.

  Succes!

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Zijn je menstruaties normaal altijd precies op tijd? Hoe lang is je cyclus? En wanneer was de eerste dag van de laatste menstruatie?

  Reageer
  #4

  mijn laatste menstruatie was op de 23e van januari. Normaal ben ik het altijd rond de 28 dagen weer. Soms wat eerder en soms een dag later. Maar ik heb dit nog nooit gehad.  Mijn vrienden zeggen dat het door de stress komt. Ik ben er namelijk de hele dag mee bezig en ben er zo ontzettend bang voor dat het misschien toch fout is gegaan. Maar dit kan bijna niet. Zoals ik al zei, hij had condoom om en hij is niet in mij klaar gekomen.

  Reageer
  #5

  Zwanger kun je zo in ieder geval niet raken als de condoom niet is gescheurd. Stress kan daar wel een rol bij spelen

  Reageer
  #6

  ik denk ook dat het stress is en dat zeggen al Mn vrienden dus ook. Alleen je gaat al snel van het ergste uit. Waardoor ik dus allemaal theorieën ga bedenken. En dus toch ga twijfelen. Maar gescheurd was de condoom zeker niet!

  Reageer
Reageer op: HELP! Nog niet ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief